Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 39 / 39
Hakutulos 1
Edellyttääkö laatusertifikaattien hyödyntäminen elintarvikevalvonnassa lainsäädännön muutosta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2016 : 3, s.16-18
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 2
Elintarvikekuljetukset suurtalouksissa sekä pitopalvelutoiminta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 1, s. 74-80
Hakutulos 3
Elintarvikekuljetukset suurtalouksissa sekä pitopalvelutoiminta : riskialtista toimintaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 2, s. 32-35
Hakutulos 4
Elintarvikekuljetuksia koskevat uudet määräykset Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 2, s. 8-14
Hakutulos 5
Elintarviketeollisuuden omavalvontanäytteet : oikeat näytteet oikeista kohdista Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 23 (2009) : 3, s. 46-49
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 6
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 7
Elintarvikkeen viimeisen myyntiajankohdan määrittäminen Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2009 : 5-6, s. 28-31
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 8
Hakutulos 9
HACCP:n periaatteet Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Suomen eläinlääkärilehti : Suomen eläinlääkäriliiton jäsenlehti 2003, s. 224-229
Hakutulos 10
HACCP-omavalvontajärjestelmän hyödyntäminen suurtaloudessa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 18 (2004) : 5, s. 16-18
Hakutulos 11
HACCP-omavalvontajärjestelmät ja suurtaloudet Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 19 (2005) : 3, s. 14-18
Hakutulos 12
HACCP suurtalouksissa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 23 (2009) : 4, s. 24-28
Hakutulos 13
Hygienialainsäädännön kokonaisremontti etenee Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 20 (2006) : 2, s. 14-17
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 14
Hygienialainsäädännön uudistuminen Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 20 (2006) : 1, s. 36-48
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 16
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 17
Kalajalosteiden säilyvyysaikatutkimukset Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 24 (2010) : 3, s. 26-29
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 18
Keskuskeittiö, jakelukeittiö, kriittiset pisteet ja riskinhallinta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2006 : 4-5, s. 40-42
Hakutulos 19
Hakutulos 20
Lihantarkastuslainsäädännön muutoksia tulossa EU:sta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 26 (2012) : 3, s. 32-34
Hakutulos 21
Lämpötilojen hallinta : HACCP vai GHP Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 18 (2004) : 4, s. 6-9
Hakutulos 22
Maa- ja metsätalousministeriön asetus 1119/2014 ilmoitettujen elintarvikehuoneistojen elintarvikehygieniasta annetun maa- ja metsätalousministeriön asetuksen muuttamisesta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 29 (2015) : 1, s. 16-17
Hakutulos 23
Hakutulos 24
Maitoasetusmuutokset lausunnolla Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2016 : 6, s.30-31
Hakutulos 25
Omavalvonnan merkitys ja toteutus pienissä elintarvikeyrityksissä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 28 (2014) : 3, s. 25
Hakutulos 27
Omavalvontapalvelut tuotantolaitoksille Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2008 : 5-6, s. 6-9
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 28
Onko HACCP:lle sijaa suurkeittiön omavalvonnassa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2004 : 5, s. 12-18
Hakutulos 30
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 32
Ruokamyrkytys psykiatrisessa sairaalassa Näytä tarkat tiedot
E-artikkeli
et al. Julkaisussa Suomen eläinlääkärilehti : Suomen eläinlääkäriliiton jäsenlehti 106 (2000) : 9, .2. artikkeli
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 33
Suolan vaikutus listerian kasvuun viipaloidussa keittokinkussa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 27 (2013) : 4, s. 24-28
Hakutulos 34
Suolan vaikutus listerian kasvuun viipaloidussa keittokinkussa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2013 : 4, s.24-28
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 35
Tuoteturvallisuus sianlihan tuotantoketjussa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 24 (2010) : 7, s. 32-37
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 36
Uusien määräysten soveltaminen käytäntöön Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 2, s. 15-19
Hakutulos 37
Hakutulos 38
Uutta virtaa HACCP:hen : HACCP-pohjaisen riskinhallintajärjestelmän uudet toimintamuodot teollisuuden näkökulmasta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2004 : 2, s.34-39
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 39
Vähäriskinen toiminta laajenee - helpottuuko suoramyynti Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 29 (2015) : 4, s. 46-51