Edellinen kuva
Lähennä
Loitonna
Keskitä
Seuraava kuva
Siirry rajauksiin
Siirry sisältöön
Etusivu
E-aineistot
Kuvataide
Liiketoiminta
Logistiikka ja meriteknologia
Sosiaaliala
Teknologia
Terveys
Verkkokoulutuspalvelut
E-kirjat
E-lehdet
Kansainväliset e-lehdet
Ohje
Ohje
Kirjautuminen ja oma tili
Verkkomaksut
Ellibs-verkkokirjat
Thorium Reader
Adobe Digital Editions
Terveysportti ja Oppiportti
SFS Online
Lähteiden merkintä ja viitteidenhallinta
Avainsanat ja asiasanat
Linkitä oikein
Saavutettavuus
Verkkoaineistoihin pääsy
Evästeiden poistaminen
Haku
Tarkennettu haku
Kansainvälisten e-aineistojen haku
Hae keskitetystä elektronisten aineistojen indeksistä, joka sisältää artikkeleiden kokotekstejä, viitetietokantoja ja e-kirjoja.
Tarkennettu kansainvälisten e-aineistojen haku
Selaa luetteloa
Selaa avainsanojen, tekijän, aiheen, genren, alueen tai aikakauden mukaan.
Selaa tietokantoja
Hakuhistoria
Istuntokohtainen hakuhistoriasi. Kirjautumalla voit tallentaa hakusi.
Kirjastoinfo
Kirjastopalvelut uudelle opiskelijalle
Kirjastopalvelut opiskelijalle
Kirjastopalvelut henkilökunnalle
Kirjastopalvelut vierailijalle
Kirjastokortti ja asiakkuus
Lainaaminen
Kaukopalvelu kirjastoille
Hinnasto
INFOtelakka auttaa tiedonhaussa
Kirjasto-Moodle
SAMK-ID-kirjautuminen
Ryhmätilan varaaminen
Opinnäytetyön julkaiseminen
Theseus-tuki: theseus@samk.fi
Yhteystiedot
0
tietuetta
Ota yhteyttä
Suomi
Suomi
English
Kirjaudu
Haku
Hae
Hae
Tarkennettu haku
Kirjaston kokoelmat -haku
Kansainvälisten e-aineistojen haku
Hopia, Anu | Hakutulokset
Näytä rajaukset
(1)
Poista rajaukset
Aihe:
kött
Hakutulokset
Rajaa hakua
(1)
Selaa lehtiä
Näytetään
1
- 4
/
4
Hakutulos 1
Haluatteko pihvinne kuivana vai sitkeänä?
Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Hopia, Anu
Julkaisussa
Tiede : maailma, elämä, ihminen
27(2007) : 8, s.61
Elintarviketeollisuus
(ykl 67.7)
Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri
(ykl 68.2)
Kansalliskirjasto - Arto
Lisää suosikkeihin
Lisää suosikkeihin
Hakutulos 2
Hiilellä vai kaasulla?
Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Hopia, Anu
Julkaisussa
Tiede : maailma, elämä, ihminen
2008 : 5, s.59
Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri
(ykl 68.2)
Elintarviketeollisuus
(ykl 67.7)
Kansalliskirjasto - Arto
Lisää suosikkeihin
Lisää suosikkeihin
Hakutulos 3
Suolaa ennen vai jälkeen?
Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Hopia, Anu
Julkaisussa
Tiede : maailma, elämä, ihminen
2008 : 1, s.59
Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri
(ykl 68.2)
Elintarviketeollisuus
(ykl 67.7)
Kansalliskirjasto - Arto
Lisää suosikkeihin
Lisää suosikkeihin
Hakutulos 4
Tarvitseeko liha marinadia?
Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Hopia, Anu
Julkaisussa
Tiede : maailma, elämä, ihminen
2008 : 9, s.59
Elintarviketeollisuus
(ykl 67.7)
Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri
(ykl 68.2)
Kansalliskirjasto - Arto
Lisää suosikkeihin
Lisää suosikkeihin
Rajaa hakua
Sivu ladataan uudelleen, kun jokin suodatin valitaan tai poistetaan.
Kieli
suomi
4 tulosta
4
Aihe
ruoanvalmistus
34 tulosta
34
matlagning
33 tulosta
33
elintarvikekemia
27 tulosta
27
livsmedelskemi
27 tulosta
27
matrecept
11 tulosta
11
ruokaohjeet
11 tulosta
11
tillverkning
11 tulosta
11
valmistus
11 tulosta
11
mat
9 tulosta
9
ruoka
9 tulosta
9
arom
8 tulosta
8
aromi
8 tulosta
8
kemialliset reaktiot
8 tulosta
8
kemiska reaktioner
8 tulosta
8
maku (aineen ominaisuudet)
7 tulosta
7
smak (materiens egenskaper)
7 tulosta
7
kryddor
6 tulosta
6
kypsennys
6 tulosta
6
mausteet
6 tulosta
6
tillagning
6 tulosta
6
koostumus
5 tulosta
5
uppbyggnad
5 tulosta
5
elintarvikkeet
4 tulosta
4
keittäminen
4 tulosta
4
kokning (matlagning)
4 tulosta
4
kött
liha
4 tulosta
4
bespisning
3 tulosta
3
födoämnen
3 tulosta
3
hönsägg
3 tulosta
3
näytä kaikki
Uutta Finnassa
Viimeisin vko
Viimeisin kk
Viimeiset 3 kk
Viimeiset 6 kk
Viimeiset 12 kk
Alkaen
Haku
Löysitkö, mitä halusit?
Saat apua
SAMK-Finnan hakuohjeesta
YSO-asiasanastosta
Kirjasto-Moodlen tiedonhaun ohjeista
ottamalla yhteyttä INFOtelakka-palveluumme
Hakuohje
YSO