Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 100 / 135
- Siirry seuraavalle sivulle
Hakutulos 1
Hakutulos 2
Hakutulos 3
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 4
Ammattikeittiö nykyaikaistuu vauhdilla : pysyykö henkilökunta mukana Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2008 : 5-6, s. 26-30
Hakutulos 5
Hakutulos 7
Hakutulos 8
Hakutulos 9
Hakutulos 10
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 12
Hakutulos 13
Hakutulos 14
EU-säädösten vaikutus omavalvontaan suurtalouden näkökulmasta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2006 : 4-5, s. 8-10
Hakutulos 15
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 17
Hakutulos 18
Hakutulos 19
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 20
Hygieeniset työtavat Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 19 (2005) : 3, s. 52-55
Hakutulos 21
Hakutulos 22
Hakutulos 23
Hakutulos 25
Hakutulos 27
Hakutulos 28
Hakutulos 32
Kasvisten turvallinen käsittely suurkeittiössä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2006 : 4-5, s.34-39
Hakutulos 34
Hakutulos 35
Hakutulos 37
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 39
Keittiön puolivalmiit apulaiset Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Aromi-lehti : suurkeittiö & ravintola 2005 : 3, s.30-31
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 41
Hakutulos 42
Hakutulos 43
Keskuskeittiö ateriapalveluiden toimittajana Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2006 : 4-5, s.44-46
Hakutulos 45
Hakutulos 47
Hakutulos 49
Hakutulos 50
Hakutulos 51
Hakutulos 52
Kumiperunaa tai herkkuja ruokapöytään Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kotitalous 67(2003) : 4, s.31
Hakutulos 53
Hakutulos 55
Hakutulos 56
Käytännön kokemuksia suurkeittiön suunnittelu- ja toteutusvaiheista Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 21 (2007) : 5, s. 22-25
Hakutulos 58
Hakutulos 61
Hakutulos 62
Liikuntaelimiin kohdistuvan kuormituksen arviointi keittiötyössä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Työ ja ihminen : työympäristötutkimuksen aikakauskirja 21(2007) : 1, s. 58-69, 94, 99
Hakutulos 63
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 64
Hakutulos 65
Hakutulos 66
Luomuruokailu vain hiukan tavanomaista kalliimpaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Lastentarha 68 (2005) : 2, s. 51-53
Hakutulos 67
Hakutulos 69
Hakutulos 70
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 71
Hakutulos 72
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 74
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 75
Onko HACCP:lle sijaa suurkeittiön omavalvonnassa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2004 : 5, s. 12-18
Hakutulos 76
Hakutulos 80
Hakutulos 82
Hakutulos 84
Puhtaanapidon huomioiminen suurtalouden suunnittelussa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 19 (2005) : 3, s. 24-28
Hakutulos 85
Hakutulos 86
Rasvakeittimet ja niiden käyttö Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 23 (2009) : 2, s. 14-17
Hakutulos 87
Ravitsemuksellisten näkökohtien huomioiminen ruoanvalmistuksessa suurtaloudessa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 5, s. 16-19
Hakutulos 89
Riskinarviointi suurtalouksien hygieniariskeistä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 37(2006) : 2, s.26-28
Hakutulos 90
Ruoan kylmävalmistus : uusi vaihtoehto ruokatuotantoon Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2008 : 5-6, s. 32-43
Hakutulos 91
Hakutulos 92
Hakutulos 95
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 96
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 97
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 99
Hakutulos 100