Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 33 / 33
Hakutulos 3
Hyötyä tuotetaan yhdessä, mutta ollaanko omista ja muiden tavoitteista selvillä? Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Leipuri : leipurien ja kondiittorien ammattilehti = yrkestidning för bagare och konditorer 106 (2008) : 1, s. 21-23
Hakutulos 4
Jussi Loposen väitöstutkimus antaa uutta tietoa viljaproteiinien hajoamisesta raskituksen aikana Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Leipuri 104 (2006) : 8, s. 24
Hakutulos 6
Hakutulos 7
Hakutulos 10
Millä eväin leipomo menestyy? : dynaamisuus ja innovatiivisuus ovat hyvä pohja Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Leipuri 103 (2005) : 3, s. 4-5
Hakutulos 11
Mitä rasvaa kuluttaja haluaa leivonnaisiin? Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Leipuri : leipurien ja kondiittorien ammattilehti = yrkestidning för bagare och konditorer 107 (2009) : 3, s. 28-30
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 12
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 13
Hakutulos 14
Hakutulos 15
Hakutulos 17
Hakutulos 18
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 20
Ruisleivän pakkausmerkintä ei kerro koko totuutta : leivässä oleva vesi saa rukiin osuuden näyttämään pieneltä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Leipuri 103 (2005) : 5, s. 18
Hakutulos 21
Rypsiöljyn teollisen leipomokäytön mahdollistava suomalainen innovaatio markkinoille Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Leipuri 102 (2004) : 6, s. 32-33
Hakutulos 22
Sokerit - osa ruokaleipäleivontaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Leipuri : leipurien ja kondiittorien ammattilehti = yrkestidning för bagare och konditorer 107 (2009) : 3, s. 35-37
Hakutulos 24
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 26
Täysjyvä on hyvä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Leipuri : leipurien ja kondiittorien ammattilehti = yrkestidning för bagare och konditorer 107 (2009) : 3, s. 34-35
Hakutulos 27
Hakutulos 28
Hakutulos 29
Hakutulos 30
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 33
Kansalliskirjasto - Arto