Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 39 / 39
Hakutulos 1
Acceptability and antioxidant properties of a semi-dried and smoked tomato product Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 2, s. 70-75
Hakutulos 2
Colour changes of fresh-cut leafy vegetables during storage Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 3/4, s. 40-44
Hakutulos 3
Effect of cooking on the mineral and antinutrient contents of the leaves of seven accessions of Colocasia esculenta (L.) Schott growing in South Africa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 359-363
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 4
Verkossa saatavilla:
https://journal.fi/afs/article/view/6082
https://journal.fi/afs/article/view/6082 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://journal.fi/afs/article/view/6082 (Kansalliskirjasto - Arto)
Hakutulos 5
Effect of peeling and segmentation on quality of heat-treated white asparagus during storage Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 66-71
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 6
The effect of precooling delay on the quality of stored sweet corn Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 2, s. 71-73
Hakutulos 7
Verkossa saatavilla:
www.mtt.fi/afs/pdf/mtt-afs-v20n4p305.pdf
https://journal.fi/afs/article/view/6027
https://doi.org/10.23986/afsci.6027
www.mtt.fi/afs/pdf/mtt-afs-v20n4p305.pdf (Kansalliskirjasto - Arto)
https://doi.org/10.23986/afsci.6027 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://journal.fi/afs/article/view/6027 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://journal.fi/afs/article/view/6027
https://doi.org/10.23986/afsci.6027
www.mtt.fi/afs/pdf/mtt-afs-v20n4p305.pdf (Kansalliskirjasto - Arto)
https://doi.org/10.23986/afsci.6027 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://journal.fi/afs/article/view/6027 (Kansalliskirjasto - Arto)
Hakutulos 8
Hakutulos 9
Verkossa saatavilla:
https://journal.fi/afs/article/view/49331
https://doi.org/10.23986/afsci.49331
https://doi.org/10.23986/afsci.49331 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://journal.fi/afs/article/view/49331 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://doi.org/10.23986/afsci.49331
https://doi.org/10.23986/afsci.49331 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://journal.fi/afs/article/view/49331 (Kansalliskirjasto - Arto)
Hakutulos 11
Effects of variety and olive ripeness on nutritional quality and oxidative stability of extra virgin olive oils Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 2, s. 129.134
Hakutulos 12
Fatty acid composition of flame-broiled beef longissimus muscle Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 3 (2005) : 2, s. 39-42
Hakutulos 13
Hakutulos 14
Inhibition of chilling injury and quality changes in pineapple fruit with prestorage heat treatment Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 3/4, s. 81-86
Hakutulos 15
Meat in emulsion type sausages : an overview Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 3 (2005) : 2, s. 101-108
Hakutulos 17
Verkossa saatavilla:
https://journal.fi/afs/arti...ew/6428/5298
https://journal.fi/afs/arti...ew/6428/5298 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://journal.fi/afs/arti...ew/6428/5298 (Kansalliskirjasto - Arto)
Hakutulos 18
Hakutulos 19
Monitoring the change patterns of physicochemical properties of oil blend as function of storage time Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 120-125
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 20
Oxalate content of raw and cooked purslane Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 5 (2007) : 1, s. 124-128
Hakutulos 21
Physico-chemical characteristics of oils extracted from three compartments of the olive fruit (pulp, endocarp and seed) of variety Chemlal cultivated in Kabylia (Algeria) Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 6 (2008) : 2, s. 52-55
Hakutulos 22
Phytate from edible beans : chemistry, processing and health benefits Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 1, s. 49-58
Hakutulos 23
Polyphenol content and browning of Canadian icewines Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 5 (2007) : 3/4, s. 52-57
Hakutulos 24
Verkossa saatavilla:
www.mtt.fi/afs/pdf/mtt-afs-v20n2p176.pdf
https://doi.org/10.2137/...611797215682
www.mtt.fi/afs/pdf/mtt-afs-v20n2p176.pdf (Kansalliskirjasto - Arto)
https://doi.org/10.2137/...611797215682 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://doi.org/10.2137/...611797215682
www.mtt.fi/afs/pdf/mtt-afs-v20n2p176.pdf (Kansalliskirjasto - Arto)
https://doi.org/10.2137/...611797215682 (Kansalliskirjasto - Arto)
Hakutulos 25
Hakutulos 26
Production of lactic acid bacteria on spent cabbage juice Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 2, s. 82-87
Hakutulos 27
Qualitative and physiological response of minimally processed garden cress (Lepidium sativum L.) to harvest handling and storage conditions Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 43-50
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 28
Hakutulos 30
Verkossa saatavilla:
www.mtt.fi/afs/pdf/mtt-afs-v20n2p169.pdf
https://doi.org/10.2137/...611797215718
www.mtt.fi/afs/pdf/mtt-afs-v20n2p169.pdf (Kansalliskirjasto - Arto)
https://doi.org/10.2137/...611797215718 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://doi.org/10.2137/...611797215718
www.mtt.fi/afs/pdf/mtt-afs-v20n2p169.pdf (Kansalliskirjasto - Arto)
https://doi.org/10.2137/...611797215718 (Kansalliskirjasto - Arto)
Hakutulos 31
Shelf-life extension with solid enrichment and water encapsulation of fruits Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 3/4, s. 45-46
Hakutulos 32
Structural changes in meat emulsions during cooking at various process conditions and formulations Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 1, s. 116-121
Hakutulos 33
Hakutulos 34
Telemea cheese quality from Banat region Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 1, s. 24-26
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 35
Texture characteristics of carrots as affected by storage temperature and duration Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 2, s. 33-37
Hakutulos 36
Thermal properties variation of Malaysian yellowtail catfish during precooling process and numerical verification Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 2, s. 196-201
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 37
Utilization of buckwheat flour in gluten-free egg noodle production Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 6 (2008) : 2, s. 113-115
Hakutulos 39
Water sorption isotherms and heat of sorption of osmotically pretreated and oven-dried papaya varieties Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 3/4, s. 34-39