Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 11 / 11
Hakutulos 1
Hakutulos 3
Verkossa saatavilla:
www.mtt.fi/afs/pdf/mtt-afs-v19n4p341.pdf
https://doi.org/10.2137/...610794197588
www.mtt.fi/afs/pdf/mtt-afs-v19n4p341.pdf (Kansalliskirjasto - Arto)
https://doi.org/10.2137/...610794197588 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://doi.org/10.2137/...610794197588
www.mtt.fi/afs/pdf/mtt-afs-v19n4p341.pdf (Kansalliskirjasto - Arto)
https://doi.org/10.2137/...610794197588 (Kansalliskirjasto - Arto)
Hakutulos 4
Hakutulos 5
Verkossa saatavilla:
https://journal.fi/afs/article/view/5751
https://journal.fi/afs/article/view/5751 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://journal.fi/afs/article/view/5751 (Kansalliskirjasto - Arto)
Hakutulos 6
Evaluation of rice (Oryza sativa L.) genotypes for salt tolerance Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 3 (2005) : 1, s. 190-194
Hakutulos 7
Evaluation of shrub performance under arid conditions Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 5 (2007) : 1, s. 273-280
Hakutulos 8
Influence of environmental factors on the quality of wheat grown in Algeria Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 2, s. 315-319
Hakutulos 9
Maize hybrids cultivation in Nigeria : a review Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 3/4, s. 177-181
Hakutulos 10
Morpho-physiological evaluation and RAPD markers-assisted characterization of date palm (Phoenix dactylifera L.) varieties for salinity tolerance Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 503-507
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 11
Quality characteristics and yield attributes of sweetpotato (Ipomoea batatas L.) genotypes grown under sustainable cultural conditions Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 5 (2007) : 3/4, s. 220-224