Suomen museo

QR-koodi

Suomen museo

Tallennettuna:
Genre
Muut nimekkeet
Finskt museum / Finska fornminnesföreningen
Ulkoasu
25 cm
Artikkeliluettelot verkossa, 1991-
Kieli
suomi
ruotsi
englanti
Alkuteoksen kieli
englanti
suomi
ruotsi
Huomautukset
Ilmestyi aikakauslehtenä, 1896-1919 ; vuosikirjana, 1920-. - Joitakin osia yhteisniteenä sarjan Finskt museum (ISSN 0355-1814) kanssa.
Vsk. 113 (2006) yhteisnidos Finskt museum 2006:n kanssa
Ilmestyi 1896-1919 aikakauslehtenä, 1920- vuosikirjana.
Julkaisija Helsinki : Suomen muinaismuistoyhdistys 1894-
Aiheet
Lisätiedot
Suomen muinaismuistoyhdistys
Sisältö/kappaleet 828 tietuetta
Julkaistu
1. vsk. (1894)-
Julkaisutiheys
Kerran vuodessa
Bibliografia
Sisällys ja asialuettelo 1894-1913. - 1914. - Sisällys 1894-1943. - 1949. - Sisällys 1894-1993. - 1995.
ISSN
0355-1806
Hakemisto
1960-1967, 1995- (1902-1959, 1968-1994)
1960-1967, 1995- (1902-1959, 1968-1994)
Huomautukset
Vsk. 101(1994) julkaisuvuosi julkaisussa virheellisesti 1994, po. 1995
Julkaisussa vsk. 113 (2006) virheellinen ISSN 1459-0697
Toisena julkaisijana joissakin numeroissa: Glossa - keskiajantutkimuksen seura ry