Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 9 / 9
Hakutulos 1
Biochemical deterioration of soybean daddawa : a condiment Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 5 (2007) : 1, s. 67-70
Hakutulos 2
Chemical properties of raw and processed breadfruit (Treculia africana) seed flour Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 1, s. 65-68
Hakutulos 3
Effect of hypocholesterolemic properties of brown rice varieties containing different gamma aminobutyric acid (GABA) levels on Sprague-Dawley male rats Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 197-203
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 4
Effect of some herb decoctions on in vitro mineral availability from two cultivars of cowpea (Vigna unguiculata L. Walp) Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 3 (2005) : 2, s. 327-332
Hakutulos 5
Evaluating stored cassava quality in gari production Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 3 (2005) : 1, s. 75-80
Hakutulos 6
Hakutulos 9
Spectrophotometric quantification of absorbic acid contents of fruit and vegetables using the 2,4-dinitrophenylhydrazine method Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 5 (2007) : 3/4, s. 165-168