Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 9 / 9
Hakutulos 1
Ajankohtaista ruokamyrkytyksistä ja tulevaisuuden näkymiä ruokamyrkytystilanteesta Suomessa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 18 (2004) : 5, s. 24-29
udkx 579.67
udkx 616.3
Tartuntataudit (ykl 59.51)
Sosiaalilääketiede. Ympäristölääketiede (ykl 59.24)
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 2
Kasvisten jatkojalostus ja -käsittely tuotantotiloilla Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2007 : 2, s. 70-75
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 3
Kasvisten turvallinen käsittely suurkeittiössä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2006 : 4-5, s.34-39
Hakutulos 5
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 6
Ruoan kylmävalmistus : uusi vaihtoehto ruokatuotantoon Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2008 : 5-6, s. 32-43
Hakutulos 7
Ruokamyrkytykset : ajankohtaista ruokamyrkytysepidemioista Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 23 (2009) : 4, s. 30-35
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 8
Ruokamyrkytykset ja elintarvikkeiden välityksellä leviävät tartuntataudit Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 21 (2007) : 5, s. 48-51
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 9
Yhteenveto viime vuoden ruokamyrkytyksistä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2006 : 4-5, s. 51-55
Kansalliskirjasto - Arto