Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 100 / 279
- Siirry seuraavalle sivulle
Hakutulos 1
Ainutlaatuinen Foodchain-hanke : elintarvikkeiden ympäristövaikutuksia tutkittu Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kotitalous 67 (2003) : 6, s. 7-8
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 2
Ajankohtaista maahan tuotavien elintarvikkeiden valvonnasta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 1, s. 10-14
Hakutulos 3
Ajankohtaista tietoa uusista pakkausmerkinnöistä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2002) : 2, s. 8-12
Hakutulos 4
Ajankohtaista zoonooseista ja ruokamyrkytyksistä : uusia tutkimusmenetelmiä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 1, s. 50-51
Hakutulos 6
Hakutulos 8
Allergeeniprojekti leipomoissa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Leipuri 100 (2001) : 1, s. 14-19
Hakutulos 9
Hakutulos 11
Hakutulos 13
D-vitamiinilisä elintarvikkeisiin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 22 (2000) : 2, s. 28-30
Hakutulos 17
Hakutulos 19
Hakutulos 20
Elintarvikealalle ollaan laatimassa laatukilpailukyvyn kehittämisohjelmaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2001) : 1, s. 4-9
Hakutulos 21
Elintarvikehuoneistojen omavalvonnan toimivuus Järvenpäässä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 5, s. 44-47
Hakutulos 22
Elintarvikehuoneistojen puhtaanapito Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 5, s. 34-38
Hakutulos 23
Elintarvikekuljetukset suurtalouksissa sekä pitopalvelutoiminta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 1, s. 74-80
Hakutulos 24
Elintarvikekuljetukset suurtalouksissa sekä pitopalvelutoiminta : riskialtista toimintaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 2, s. 32-35
Hakutulos 25
Elintarvikekuljetuksia koskevat uudet määräykset Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 2, s. 8-14
Hakutulos 26
Elintarvikelain 6 [pykälä]n terveysväitteet : uudet ohjeet Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2002) : 2, s. 34-41
Hakutulos 27
Elintarvikepakkaukset ja pakkausmerkinnät Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 4, s. 1-79
Hakutulos 28
Elintarvikeperäinen listerioosi, yersinioosi ja botulismi Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 32 (2001) : 7-8, s. 19-22
Hakutulos 30
Elintarviketalouden laatutietojärjestelmä ja kunnallinen elintarvikevalvonta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2002) : 1, s. 56-58
Hakutulos 31
Elintarviketalouden laatutietojärjestelmän kehittämisselvitys Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2002) : 1, s. 10-17
Hakutulos 32
Elintarviketalouden tietotarpeet kunnassa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2002) : 1, s. 26-28
Hakutulos 33
Hakutulos 34
Hakutulos 35
Elintarviketeollisuuden uusi standardi BRC Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 1, s. 84-85
Hakutulos 37
Hakutulos 38
Elintarvikevirasto tiedottaa : kuluttajalle oleelliset elintarvikkeiden pakkausmerkinnät pääosin kunnossa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kotitalous 64 (2000) : 7, s. 22
Hakutulos 41
Hakutulos 42
Elintarvikkeiden akryyliamiditilanne Suomessa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kotitalous 67 (2003) : 1, s. 8
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 43
Elintarvikkeiden kemiallinen ja mikrobiologinen saastuttaminen Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 33 (2002) : 8, s. 42-45
Hakutulos 44
Hakutulos 45
Elintarvikkeiden laatua koskevat tiedotuksen ja viestinnän tietojärjestelmät Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2002 ) : 1, s. 60-62
Hakutulos 46
Elintarvikkeiden ravitsemuksellisen täydentäminen : hyödyt - haitat - valvonta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2002) : 2, s. 28-32
Hakutulos 47
Elintarvikkeiden turvallisuus paranee Euroopassa : ainakin paperilla Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 1, s. 4-8
Hakutulos 48
Elintarvikkeiden täydennys - tarpeen vai tarpeetonta? Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 1, s. 15-16
Hakutulos 49
Elintarvikkeiden täydennys voi johtaa liikasaantiin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 22 (2000) : 2, s. 29-30
Hakutulos 50
Elintarvikkeiden täydentäminen vaatii riskinarviointia Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 2, s. 6-7
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 53
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 54
Erikois- eli lajihunajia Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Mehiläinen : mehiläisalan ammattilehti 19 (2002) : 6, s. 167
Hakutulos 56
Erityistilanteissa riskit korostuvat Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 2, s. 8-9
Hakutulos 58
EU:n elintarvikemääräykset uudistuvat Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2002) : 2, s. 4-7
Hakutulos 59
EU-tarkastukset Suomessa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 1, s. 84-89
Hakutulos 60
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 61
Hakutulos 62
Verkossa saatavilla:
https://journal.fi/afs/article/view/5709
https://journal.fi/afs/article/view/5709 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://journal.fi/afs/article/view/5709 (Kansalliskirjasto - Arto)
Hakutulos 63
Fluid milk consumption and demand response to advertising for non-alcoholic beverages Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Agricultural and food science in Finland 11 (2002) : 1, s. 13-24 + 2 appendixes
Hakutulos 64
Funktionaaliset elintarvikkeet ja elintarvikelainsäädäntö Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 4, s. 4-7
Hakutulos 65
Fusarium-toksiinit elintarvikkeissa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 31 (2000) : 3, s. 25-27
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 66
Gm-tuotteiden turvallisuus : maailmalla tapahtuu Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2002 : 4-5, s. 30-33
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 67
Gorgonzola - Italiens berömda blåmögelost Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa LoA : Lantmän och andelsfolk : tidskrift för Svenska lantbrukssällskapens förbund och Finlands svenska andelsförbund 84 (2003) : 5, s. 230-231
Hakutulos 69
Hakutulos 70
Hakutulos 73
Hakutulos 75
Hakutulos 76
Hunajapakkausten merkinnöistä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Mehiläinen : mehiläisalan ammattilehti 20 (2003) : 2, s. 52-53
Hakutulos 78
Hygieeniset työtavat Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 1, s. 24-27
Hakutulos 79
Hygieniaosaaminen Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti : 15 (2001) : 5, s. 4-9
Hakutulos 80
Hakutulos 82
Hyvää lihaa : LTK 60 vuotta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Sika : Suomen kotieläinjalostusyhdistyksen jäsenjulkaisu 30 (2000) : 5, s. 50-51
Hakutulos 83
Hakutulos 84
Hakutulos 85
Juuston kulutus kasvaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 22 (2000) : 2, s. 20-21
Hakutulos 87
Jäljet johtavat kanalaan Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 5, s. 38-41
Hakutulos 89
Hakutulos 90
Hakutulos 91
Kalatuotteiden pakkausmerkinnät ja myyntitiedot Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 2, s. 34-39
Hakutulos 92
Hakutulos 94
Kansalliset vierasainetutkimukset EU:n lainsäädäntötyön tukena Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 31 (2000) : 3, s. 18-21
Hakutulos 96
Kasvisten kulutus kasvaa jarruista huolimatta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Puutarha & kauppa : puutarha-alan uutis- ja ammattilehti 5 (2001) : 13B (liite), s. 12
Hakutulos 97
Kasvisten menekinedistämistä ruotsalaisittain Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Puutarha & kauppa : puutarha-alan uutis- ja ammattilehti 5 (2001) : 12, s. 4-5
Hakutulos 99
Hakutulos 100
Kaupan näkemyksiä ELATI-hankkeesta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2002) : 1, s. 42-45