Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 100 / 925
- Siirry seuraavalle sivulle
Hakutulos 1
Hakutulos 2
Ainutlaatuinen Foodchain-hanke : elintarvikkeiden ympäristövaikutuksia tutkittu Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kotitalous 67 (2003) : 6, s. 7-8
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 3
Ajankohtaiset turvallisuuskysymykset - maito ja maitotuotteet Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 1, s. 28-29
Hakutulos 4
Ajankohtaista kalojen dioksiini- ja PCB-pitoisuuksista Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 1, s. 30-37
Hakutulos 5
Ajankohtaista maahan tuotavien elintarvikkeiden valvonnasta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 1, s. 10-14
Hakutulos 7
Ajankohtaista tietoa uusista pakkausmerkinnöistä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2002) : 2, s. 8-12
Hakutulos 8
Ajankohtaista zoonooseista ja ruokamyrkytyksistä : uusia tutkimusmenetelmiä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 1, s. 50-51
Hakutulos 10
Hakutulos 11
Hakutulos 14
Alkutuotannon raaka-aineosion tietojärjestelmät Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2002) : 1, s. 22-25
Hakutulos 15
Allergeeniprojekti leipomoissa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Leipuri 100 (2001) : 1, s. 14-19
Hakutulos 16
Allergisoivia ainesosia sisältävien elintarvikkeiden valvontaprojekti leipomoissa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2002) : 2, s. 47-54
Hakutulos 20
Hakutulos 21
Hakutulos 23
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 24
Aterioiden valmistus ja niiden kuljetus keittiöstä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 1, s. 81-83
Hakutulos 25
Hakutulos 31
BADGE kalasäilykkeissä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 31 (2000) : 3, s. 74-78
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 32
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 33
Hakutulos 34
Baltian leipämarkkinat vallattiin paikallisilla tuotemerkeillä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Leipuri 100 (2002) : 8, s. 13-14
Hakutulos 36
Hakutulos 37
Hakutulos 39
Broilerin kulutuksen kasvu jatkuu tasaisena Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Broiler-uutiset 2002 : 3, s. 3
Hakutulos 42
BSE-tauti - valvonta ja tutkimustoiminta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 1, s. 38-43
Hakutulos 43
Catering-toiminnan haasteet ja riskit : käytännön näkökulmia Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 2, s. 54-56
Hakutulos 44
D-vitamiinilisä elintarvikkeisiin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 22 (2000) : 2, s. 28-30
Hakutulos 46
Hakutulos 47
DASH-ruokavalio alentaa verenpainetta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 1, s. 24-25
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 48
Hakutulos 49
Hakutulos 51
Dioksiinien saanti meillä ja muualla Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 31 (2000) : 3, s. 61-64
Hakutulos 52
Dosentti Christel Lamberg-Allardt: D-vitamiinisuositusta syytä nostaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 2, s. 20
Hakutulos 57
EBC Brewing Science ryhmä Oporto 4-6.9.2002 Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Mallas ja olut 2003 : 3, s. 80-85
Hakutulos 58
EBC Symposium Mycotoxins and other contaminants in the malting and brewing industries : Bryssel 26-28.1.2003 Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Mallas ja olut 2003 : 2, s. 57-61
Hakutulos 61
EHEC-riskiä voidaan hallita tilatasolla Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Nauta : Suomen kotieläinjalostusosuuskunnan jäsenjulkaisu 33 (2003) : 5, s. 63-64
Hakutulos 62
ELATI-hankkeen tekninen taustaselvitys Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2002) : 1, s. 18-21
Hakutulos 65
Hakutulos 66
Hakutulos 67
Elintarvikealalle ollaan laatimassa laatukilpailukyvyn kehittämisohjelmaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2001) : 1, s. 4-9
Hakutulos 69
Elintarvikehuoneisto ensisaapumispaikkana Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 1, s. 52-55
Hakutulos 70
Elintarvikehuoneistojen omavalvonnan toimivuus Järvenpäässä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 5, s. 44-47
Hakutulos 71
Elintarvikehuoneistojen puhtaanapito Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 5, s. 34-38
Hakutulos 72
Elintarvikehuoneistojen riskipaikkojen arviointi mikrobiologiselta kannalta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 1, s. 34-38
Hakutulos 78
Elintarvikekuljetukset suurtalouksissa sekä pitopalvelutoiminta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 1, s. 74-80
Hakutulos 79
Elintarvikekuljetukset suurtalouksissa sekä pitopalvelutoiminta : riskialtista toimintaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 2, s. 32-35
Hakutulos 80
Elintarvikekuljetukset - tärkeä lenkki kylmäketjussa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 2, s. 28-33
Hakutulos 81
Elintarvikekuljetuksia koskevat uudet määräykset Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 2, s. 8-14
Hakutulos 83
Elintarvikelaboratoriot Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 3, s. 3-49
Hakutulos 84
Elintarvikelain 6 [pykälä]n terveysväitteet : uudet ohjeet Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2002) : 2, s. 34-41
Hakutulos 85
Elintarvikemyymälät ja kylmämyyntilaitteet Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 3-4, s. 66-71
Hakutulos 86
Elintarvikemyymälät ja omavalvonta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 3-4, s. 38-41
Hakutulos 87
Elintarvikemyymälät ja terveydensuojelulainsäädäntö Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 3-4, s. 4-19
Hakutulos 88
Elintarvikemyymälöissä myytävän lihan ja lihatuotteiden valvonta Hämeenlinnan seudulla Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 14 (2000) : 3-4, s. 20-25
Hakutulos 89
Elintarvikepakkaukset ja pakkausmerkinnät Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 4, s. 1-79
Hakutulos 90
Elintarvikeperäinen listerioosi, yersinioosi ja botulismi Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 32 (2001) : 7-8, s. 19-22
Hakutulos 92
Elintarviketalouden laatutietojärjestelmä ja kunnallinen elintarvikevalvonta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2002) : 1, s. 56-58
Hakutulos 93
Elintarviketalouden laatutietojärjestelmän kehittämisselvitys Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2002) : 1, s. 10-17
Hakutulos 94
Elintarviketalouden tietotarpeet kunnassa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 16 (2002) : 1, s. 26-28
Hakutulos 95
Hakutulos 96
Hakutulos 97
Elintarviketeollisuuden uusi standardi BRC Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 1, s. 84-85
Hakutulos 98
Elintarviketeollisuus esittäytyi opinto-ohjaajille Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Leipuri 100 (2002) : 8, s. 18-19