Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 100 / 174
- Siirry seuraavalle sivulle
Hakutulos 1
Hakutulos 2
Ammattikeittiö nykyaikaistuu vauhdilla : pysyykö henkilökunta mukana Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2008 : 5-6, s. 26-30
Hakutulos 5
Ammattikeittiöiden kylmälaitteet ja niiden huolto Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2004 : 4, s.20-24
Hakutulos 6
Ammattikeittiöiden tiedonhallintajärjestelmät Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2008 : 1, s.50-52
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 7
Hakutulos 8
Hakutulos 9
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 13
Hakutulos 14
Hakutulos 17
Hakutulos 19
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 21
Hakutulos 22
Hakutulos 23
Ekotehokas ammattikeittiö Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 24 (2010) : 5, s. 34-38
Hakutulos 24
Elintarvikehuoneistoasetus ja sen soveltaminen suurtalouksissa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 23 (2009) : 4, s. 8-13
Hakutulos 25
Elintarvikelain uudistus ja ammattikeittiöt : mikä muuttuu Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2010 : 5, s.6-11
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 26
Hakutulos 28
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 29
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 32
Erilaiset mittarit ja mittausmenetelmät Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 18 (2004) : 4, s. 38-41
Hakutulos 33
EU-säädösten vaikutus omavalvontaan suurtalouden näkökulmasta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2006 : 4-5, s. 8-10
Hakutulos 34
Hakutulos 35
HACCP-omavalvontajärjestelmät ja suurtaloudet Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 19 (2005) : 3, s. 14-18
Hakutulos 36
HACCP suurtalouksissa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 23 (2009) : 4, s. 24-28
Hakutulos 37
Hinnalla kilpailu heikentää ruuan laatua : lähikeittiöneuvojat opastavat julkista puolta oikeaan ostamiseen Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Puutarha-sanomat 2007 : 2, s.14-15
Hakutulos 38
Hygieeniset työtavat Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 19 (2005) : 3, s. 52-55
Hakutulos 39
Hakutulos 40
Hakutulos 41
Hakutulos 42
Hyvä lattia suurkeittiöön Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 21 (2007) : 5, s. 20-21
Hakutulos 43
Hyvän keittiöhygienian perusta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 23 (2009) : 1, s. 4-6
Hakutulos 44
Hakutulos 45
Hyvät siivouskäytännöt osana omavalvontaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 23 (2009) : 1, s. 26-29
udkx 641
Huonetilojen ja irtaimiston hoito (ykl 68.3)
Sosiaalilääketiede. Ympäristölääketiede (ykl 59.24)
ykl 68.9
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 46
Hakutulos 48
Hakutulos 50
Kasvisten turvallinen käsittely suurkeittiössä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2006 : 4-5, s.34-39
Hakutulos 52
Hakutulos 53
Hakutulos 55
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 56
Keittiön puolivalmiit apulaiset Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Aromi-lehti : suurkeittiö & ravintola 2005 : 3, s.30-31
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 57
Keskuskeittiö ateriapalveluiden toimittajana Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2006 : 4-5, s.44-46
Hakutulos 58
Keskuskeittiö, jakelukeittiö, kriittiset pisteet ja riskinhallinta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2006 : 4-5, s. 40-42
Hakutulos 60
Hakutulos 61
Hakutulos 62
Hakutulos 63
Kumiperunaa tai herkkuja ruokapöytään Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kotitalous 67(2003) : 4, s.31
Hakutulos 64
Hakutulos 66
Kylmäkalusteet vaativat jatkuvaa tarkkailua ja hoitoa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 18 (2004) : 4, s. 32-33
Hakutulos 68
Hakutulos 69
Käytännön kokemuksia suurkeittiön suunnittelu- ja toteutusvaiheista Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 21 (2007) : 5, s. 22-25
Hakutulos 70
Hakutulos 71
Hakutulos 72
Langaton standardien mukainen mittausjärjestelmä omavalvontaan Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2006 : 4-5, s. 48-49
Hakutulos 73
Liikuntaelimiin kohdistuvan kuormituksen arviointi keittiötyössä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Työ ja ihminen : työympäristötutkimuksen aikakauskirja 21(2007) : 1, s. 58-69, 94, 99
Hakutulos 74
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 75
Hakutulos 77
Lämpötilojen seuranta suurtaloudessa : käytännön kokemuksia Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 18 (2004) : 4, s. 46-48
Hakutulos 78
Hakutulos 79
Hakutulos 80
Mitä omavalvontatutkimuksia suurtalouksissa kannattaa tehdä ja miksi Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 24 (2010) : 5, s. 12-15
Hakutulos 81
Hakutulos 82
Oikeat kylmälaitteet oikeaan käyttöön Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 21 (2007) : 1, s. 24-29
Hakutulos 83
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 84
Hakutulos 85
Omavalvonnan nykytila suurkeittiöissä : kyselytutkimuksen kertomaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 19 (2005) : 2, s. 59-61
Hakutulos 86
Omavalvonta ja HACCP suurtalouksissa : käytännön näkökulma Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 23 (2009) : 4, s. 16-19
Hakutulos 87
Hakutulos 88
Onko HACCP:lle sijaa suurkeittiön omavalvonnassa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2004 : 5, s. 12-18
Hakutulos 90
Hakutulos 91
Paljonko ammattikeittiöt käyttävät lähiruokaa ja luomua? Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kehittyvä elintarvike 2009 : 5, s.24-25
Elintarviketeollisuus (ykl 67.7)
ykl 68.9
Hotelli- ja ravintolatalous. Suurkeittiöt. Ateriapalvelut (ykl 68.8)
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 94
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 95
Pintapuhtauden tarkkailu osana siivouksen laadun seurantaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2009 : 4, s.40-43
Sosiaalilääketiede. Ympäristölääketiede (ykl 59.24)
ykl 68.9
Huonetilojen ja irtaimiston hoito (ykl 68.3)
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 97
Hakutulos 98
Puhdas keittiö : selvitys keittiöiden puhtaudesta ja järjestyksestä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 23 (2009) : 1, s. 20-25
udkx 641
Sosiaalilääketiede. Ympäristölääketiede (ykl 59.24)
Huonetilojen ja irtaimiston hoito (ykl 68.3)
ykl 68.9
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 99
Puhtaanapidon huomioiminen suurtalouden suunnittelussa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 19 (2005) : 3, s. 24-28
Hakutulos 100
Puhtaanapidon huomioiminen suurtalouden suunnittelussa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 1, s. 9-14
Sosiaalilääketiede. Ympäristölääketiede (ykl 59.24)
ykl 68.9
Huonetilojen ja irtaimiston hoito (ykl 68.3)
z OMA:Kt
Kansalliskirjasto - Arto