Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 85 / 85
Hakutulos 1
Hakutulos 2
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 3
Ammattikeittiö nykyaikaistuu vauhdilla : pysyykö henkilökunta mukana Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2008 : 5-6, s. 26-30
Hakutulos 4
Hakutulos 5
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 6
Hakutulos 8
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 9
Hakutulos 10
Hakutulos 12
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 13
Hakutulos 14
Hakutulos 17
Hakutulos 22
Hakutulos 23
Joukkoruokailun laatua, käyttöä ja seurantaa kehitettävä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2010 : 1, s.32-33
Hakutulos 25
Julkinen sektori edistämään kestäviä hankintoja Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 40 (2009) : 5, s. 72-73
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 26
Hakutulos 27
Keskuskeittiö, jakelukeittiö, kriittiset pisteet ja riskinhallinta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2006 : 4-5, s. 40-42
Hakutulos 29
Hakutulos 30
Kouluruoka maistuu valtaosalle Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 28 (2006) : 2, s. 14-17
Hakutulos 31
Kouluruokailu haastaa kaikki vaikuttamaan : Jyväskylä näyttää mallia Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 2, s. 11-13
Hakutulos 32
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 36
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 37
Hakutulos 38
Langaton standardien mukainen mittausjärjestelmä omavalvontaan Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2006 : 4-5, s. 48-49
Hakutulos 39
Hakutulos 41
Luomu on helppo toteuttaa myös kouluruokailussa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2009 : 4, s. 54-55
Hakutulos 42
Hakutulos 43
Hakutulos 44
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 45
Hakutulos 46
Hakutulos 47
Hakutulos 48
Hakutulos 51
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 53
Ohjeistusta Ruotsin kouluruokailuun Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 28 (2006) : 2, s. 18-19
Hakutulos 55
Hakutulos 57
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 58
Hakutulos 60
Ruoan kylmävalmistus : uusi vaihtoehto ruokatuotantoon Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2008 : 5-6, s. 32-43
Hakutulos 61
Hakutulos 63
Hakutulos 65
Hakutulos 69
Hakutulos 70
Suola : ruokapalvelun haaste Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 23 (2009) : 2, s. 40-42
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 71
Hakutulos 72
Hakutulos 73
Suurtalouden elintarviketurvallisuuden perusteita Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2006 : 4-5, s. 11-13
Hakutulos 74
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 75
Sydänmerkki-lounaasta kilpailuvaltti Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 23 (2009) : 2, s. 44-47
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 76
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 77
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 79
Hakutulos 81
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 82
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 83
Hakutulos 84