Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 63 / 63
Hakutulos 1
Hakutulos 3
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 4
FAO:n asiantuntija Michael Griffin: Ilmainen koulumaito on upea saavutus Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 2, s. 14-15
Hakutulos 5
Henkilöstöravintolassa ruokailu tukee terveellisiä ruokatottumuksia Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Vitriini : majoitus- ja ravitsemisalan ammattilehti 2004 : 5, s.30-31
Hakutulos 8
Henkilöstöruokala tukee terveellisiä valintoja Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 26 (2004) : 1, s. 18-19
Hakutulos 9
Huonosti syövät pärjäävät heikommin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 22 (2000) : 1, s. 12-15
Hakutulos 10
Hyvää oloa työpaikkalounaasta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Työ, terveys, turvallisuus : työsuojelualan aikakauslehti 31 (2001) : 4, s. 44-47
Hakutulos 11
Hakutulos 12
Joukkoruokailun laatua, käyttöä ja seurantaa kehitettävä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2010 : 1, s.32-33
Hakutulos 14
Hakutulos 19
Hakutulos 23
Kouluruoalle voi tehdä muutakin kuin valittaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kotitalous 64(2000) : 7, s. 26
Hakutulos 24
Kouluruoka edistää hyvinvointia ja terveyttä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2009 : 4, s. 52-54
Hakutulos 25
Kouluruoka maistuu valtaosalle Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 28 (2006) : 2, s. 14-17
Hakutulos 26
Kouluruokailu haastaa kaikki vaikuttamaan : Jyväskylä näyttää mallia Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 2, s. 11-13
Hakutulos 27
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 31
Hakutulos 32
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 34
Hakutulos 35
Hakutulos 37
Lounas voi olla päivän kohokohta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Työ, terveys, turvallisuus : työsuojelualan aikakauslehti 36(2006) : 1, s. 42-44
Hakutulos 38
Hakutulos 39
Hakutulos 42
Hakutulos 44
Nuoret saavat lähes puolet energiastaan välipaloista Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2008 : 3, s. 68-69
Hakutulos 45
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 46
Hakutulos 47
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 48
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 49
Ravitsemuksellisia näkökohtia kouluruokailusta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2005 : 4-5, s. 34-38
Hakutulos 51
Hakutulos 54
Sydänmerkki-lounaasta kilpailuvaltti Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 23 (2009) : 2, s. 44-47
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 56
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 60
Hakutulos 62