Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 100 / 102
- Siirry seuraavalle sivulle
Hakutulos 1
Ajankohtaiset lämpötilan mittausmenetelmät Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2009 : 4, s.44-47
Hakutulos 2
Ammattikeittiöiden kylmälaitteet ja niiden huolto Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2004 : 4, s.20-24
Hakutulos 3
Ammattikeittiöiden markkinaseurantaan kaivataan myös leipomoita Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Leipuri : leipurien ja kondiittorien ammattilehti = yrkestidning för bagare och konditorer 106 (2008) : 7, s. 30-31
Hakutulos 5
Hakutulos 6
Hakutulos 7
Elintarvikehuoneistoasetus ja sen soveltaminen suurtalouksissa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 23 (2009) : 4, s. 8-13
Hakutulos 8
Elintarvikelain uudistus ja ammattikeittiöt : mikä muuttuu Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2010 : 5, s.6-11
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 9
Hakutulos 10
Hakutulos 11
Erilaiset mittarit ja mittausmenetelmät Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 18 (2004) : 4, s. 38-41
Hakutulos 13
EU-säädösten vaikutus omavalvontaan suurtalouden näkökulmasta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2006 : 4-5, s. 8-10
Hakutulos 14
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 15
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 16
Hinnalla kilpailu heikentää ruuan laatua : lähikeittiöneuvojat opastavat julkista puolta oikeaan ostamiseen Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Puutarha-sanomat 2007 : 2, s.14-15
Hakutulos 17
Hakutulos 18
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 20
Hakutulos 24
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 25
Kestävät valinnat tutuksi julkisille ruokapalveluille Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2010 : 1, s.24-26
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 26
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 27
Hakutulos 28
Hakutulos 30
Hakutulos 32
Hakutulos 34
Kylmäkalusteet vaativat jatkuvaa tarkkailua ja hoitoa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 18 (2004) : 4, s. 32-33
Hakutulos 35
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 36
Laadunvalvonnan raportointi- ja seurantajärjestelmät Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2010 : 6, s. 36-39
Hakutulos 38
Langaton standardien mukainen mittausjärjestelmä omavalvontaan Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2006 : 4-5, s. 48-49
Hakutulos 39
Luomu on helppo toteuttaa myös kouluruokailussa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2009 : 4, s. 54-55
Hakutulos 41
Hakutulos 42
Hakutulos 43
Hakutulos 44
Hakutulos 45
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 46
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 48
Hakutulos 49
Hakutulos 50
Lähiruokaa joukkoruokailussa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23(2001) : 1, s.26-27
Hakutulos 51
Hakutulos 52
Lämpötilojen seuranta suurtaloudessa : käytännön kokemuksia Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 18 (2004) : 4, s. 46-48
Hakutulos 53
Hakutulos 54
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 55
Hakutulos 56
Oikeat kylmälaitteet oikeaan käyttöön Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 21 (2007) : 1, s. 24-29
Hakutulos 57
Onko HACCP:lle sijaa suurkeittiön omavalvonnassa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2004 : 5, s. 12-18
Hakutulos 59
Hakutulos 61
Paljonko ammattikeittiöt käyttävät lähiruokaa ja luomua? Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kehittyvä elintarvike 2009 : 5, s.24-25
Elintarviketeollisuus (ykl 67.7)
ykl 68.9
Hotelli- ja ravintolatalous. Suurkeittiöt. Ateriapalvelut (ykl 68.8)
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 62
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 65
Hakutulos 70
Riskinarviointi suurtalouksien hygieniariskeistä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 37(2006) : 2, s.26-28
Hakutulos 71
Hakutulos 72
Hakutulos 73
Ruokapalveluilla on muutosten vuodet Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Puutarha-sanomat 2009 : 7, s.10-11
Hakutulos 74
Ruokapalvelut haasteiden edessä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2010 : 1, s.28-31
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 77
Hakutulos 79
Suola : ruokapalvelun haaste Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 23 (2009) : 2, s. 40-42
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 80
Hakutulos 81
Hakutulos 82
Suurtalouksien kylmämyyntilaitteet Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 18 (2004) : 4, s. 26-31
Hakutulos 83
Suurtalouksien kylmätilat Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2009 : 4, s.44-47
Hakutulos 84
Hakutulos 85
Suurtalouksien riskitekijät : näkökohtia uuden lainsäädännön valossa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 18 (2004) : 5, s. 8-11
Hakutulos 86
Suurtalouksien tuoteturvallisuus tänään ja huomenna Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 23 (2009) : 4, s. 4-5
Hakutulos 87
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 88
Sydänmerkki-lounaasta kilpailuvaltti Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 23 (2009) : 2, s. 44-47
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 89
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 93
Hakutulos 94
Tuhoeläimet suurtaloudessa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 1, s. 54-57
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 96
Hakutulos 97
Valtioneuvosto linjasi: Kestävät hankinnat myös ruokalautaselle Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Puutarha-sanomat 2009 : 7, s.12
Hakutulos 98
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 99