Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 100 / 128
- Siirry seuraavalle sivulle
Hakutulos 1
Ajankohtaiset lämpötilan mittausmenetelmät Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2009 : 4, s.44-47
Hakutulos 2
Ammattikeittiöiden kylmälaitteet ja niiden huolto Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2004 : 4, s.20-24
Hakutulos 3
Ammattikeittiöiden markkinaseurantaan kaivataan myös leipomoita Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Leipuri : leipurien ja kondiittorien ammattilehti = yrkestidning för bagare och konditorer 106 (2008) : 7, s. 30-31
Hakutulos 6
Hakutulos 7
Hakutulos 8
Elintarvikehuoneistoasetus ja sen soveltaminen suurtalouksissa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 23 (2009) : 4, s. 8-13
Hakutulos 9
Elintarvikelain uudistus ja ammattikeittiöt : mikä muuttuu Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2010 : 5, s.6-11
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 10
Hakutulos 11
Hakutulos 12
Hakutulos 13
Erilaiset mittarit ja mittausmenetelmät Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 18 (2004) : 4, s. 38-41
Hakutulos 15
EU-säädösten vaikutus omavalvontaan suurtalouden näkökulmasta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2006 : 4-5, s. 8-10
Hakutulos 16
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 17
HACCP-omavalvontajärjestelmät ja suurtaloudet Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 19 (2005) : 3, s. 14-18
Hakutulos 18
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 19
Hinnalla kilpailu heikentää ruuan laatua : lähikeittiöneuvojat opastavat julkista puolta oikeaan ostamiseen Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Puutarha-sanomat 2007 : 2, s.14-15
Hakutulos 20
Hygieeniset työtavat Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 19 (2005) : 3, s. 52-55
Hakutulos 21
Hyvän keittiöhygienian perusta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 23 (2009) : 1, s. 4-6
Hakutulos 22
Hakutulos 23
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 25
Hakutulos 29
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 30
Kestävät valinnat tutuksi julkisille ruokapalveluille Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2010 : 1, s.24-26
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 31
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 32
Hakutulos 33
Hakutulos 34
Koko elintarvikealan yhteistyöllä tehoa HoReCa -palveluihin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kehittyvä elintarvike 19 (2008) : 1, s. 40
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 36
Hakutulos 38
Hakutulos 40
Hakutulos 41
Kylmäkalusteet vaativat jatkuvaa tarkkailua ja hoitoa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 18 (2004) : 4, s. 32-33
Hakutulos 42
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 43
Laadunvalvonnan raportointi- ja seurantajärjestelmät Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2010 : 6, s. 36-39
Hakutulos 45
Langaton standardien mukainen mittausjärjestelmä omavalvontaan Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2006 : 4-5, s. 48-49
Hakutulos 46
Luomu on helppo toteuttaa myös kouluruokailussa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2009 : 4, s. 54-55
Hakutulos 48
Hakutulos 49
Hakutulos 50
Hakutulos 51
Hakutulos 52
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 53
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 55
Hakutulos 56
Hakutulos 57
Lähiruokaa joukkoruokailussa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ravitsemuskatsaus 23(2001) : 1, s.26-27
Hakutulos 58
Hakutulos 59
Hakutulos 60
Hakutulos 61
Lämpötilojen seuranta suurtaloudessa : käytännön kokemuksia Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 18 (2004) : 4, s. 46-48
Hakutulos 62
Hakutulos 63
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 64
Hakutulos 65
Oikeat kylmälaitteet oikeaan käyttöön Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 21 (2007) : 1, s. 24-29
Hakutulos 66
Hakutulos 67
Onko HACCP:lle sijaa suurkeittiön omavalvonnassa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2004 : 5, s. 12-18
Hakutulos 69
Hakutulos 71
Paljonko ammattikeittiöt käyttävät lähiruokaa ja luomua? Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kehittyvä elintarvike 2009 : 5, s.24-25
Elintarviketeollisuus (ykl 67.7)
ykl 68.9
Hotelli- ja ravintolatalous. Suurkeittiöt. Ateriapalvelut (ykl 68.8)
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 72
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 75
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 76
Hakutulos 78
Puhtaanapidon huomioiminen suurtalouden suunnittelussa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 17 (2003) : 1, s. 9-14
Sosiaalilääketiede. Ympäristölääketiede (ykl 59.24)
ykl 68.9
Huonetilojen ja irtaimiston hoito (ykl 68.3)
z OMA:Kt
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 79
Puhtausseuranta varmistaa keittiöiden hyvän puhtaus- ja hygieniatason Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 23 (2009) : 1, s. 34-37
Hakutulos 80
Rasvakeittimet ja niiden käyttö Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 23 (2009) : 2, s. 14-17
Hakutulos 84
Riskinarviointi suurtalouksien hygieniariskeistä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 37(2006) : 2, s.26-28
Hakutulos 85
Ruoan kylmävalmistus : uusi vaihtoehto ruokatuotantoon Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2008 : 5-6, s. 32-43
Hakutulos 86
Hakutulos 87
Hakutulos 88
Ruokapalveluilla on muutosten vuodet Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Puutarha-sanomat 2009 : 7, s.10-11
Hakutulos 89
Ruokapalvelut haasteiden edessä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2010 : 1, s.28-31
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 92
Siivousvälineet ja siivouskomerot tarkastelussa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 23 (2009) : 1, s. 38-41
udkx 641
Sosiaalilääketiede. Ympäristölääketiede (ykl 59.24)
Huonetilojen ja irtaimiston hoito (ykl 68.3)
ykl 68.9
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 93
Hakutulos 94
Sodexho kaipaa teollisuudelta muunneltavia ruokatuotteita Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kehittyvä elintarvike 17 (2006) : 2, s. 22-23
Hakutulos 96
Suola : ruokapalvelun haaste Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 23 (2009) : 2, s. 40-42
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 97
Hakutulos 99
Hakutulos 100
Suurtaloudelle asetettavat toiminnalliset vaatimukset Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 19 (2005) : 3, s. 9-13