Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 100 / 317
- Siirry seuraavalle sivulle
Hakutulos 3
Amandis luo viihtyisyyttä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Puutarha-sanomat 2008 : 7, s.10-11
Hakutulos 6
Ammattikeittiöiden markkinaseurantaan kaivataan myös leipomoita Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Leipuri : leipurien ja kondiittorien ammattilehti = yrkestidning för bagare och konditorer 106 (2008) : 7, s. 30-31
Hakutulos 7
Ammattikeittiöiden tiedonhallintajärjestelmät Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2008 : 1, s.50-52
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 8
Hakutulos 10
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 11
Ammattikeittiön sujuva jätehuolto Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2016 : 5, s.22-27
Hakutulos 12
Ammattikeittiöt ja teollisuus kumppaneina : yhteistyön tiivistämistä peräänkuulutetaan Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kehittyvä elintarvike 2008 : 1, s.42-43
ykl 68.9
Hotelli- ja ravintolatalous. Suurkeittiöt. Ateriapalvelut (ykl 68.8)
Elintarviketeollisuus (ykl 67.7)
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 13
Ammattikeittiöt : osa ratkaisua vai ongelmaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2015 : 5, s.42-45
Hakutulos 14
Ammattikeittiöt Suomessa 2025 Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 26 (2012) : 5, s. 4-11
Hakutulos 15
Ammattikylmälaitteiden Ecodesign-vaatimukset Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 26 (2012) : 5, s. 30-33
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 16
Hakutulos 17
Hakutulos 19
Hakutulos 20
Hakutulos 22
Hakutulos 25
Hakutulos 26
Hakutulos 27
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 29
Hakutulos 30
Elintarvikehankintojen vastuullisuuskriteerien perehdytyksellä vauhditetaan lähellä tuotetun ruoan tarjontaa julkisissa keittiöissä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2017 : 2, s.47
Elintarviketeollisuus (ykl 67.7)
Hotelli- ja ravintolatalous. Suurkeittiöt. Ateriapalvelut (ykl 68.8)
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 32
Hakutulos 33
Elintarviketeollisuus Oivaan Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2014 : 4, s.4-7
Hakutulos 34
Hakutulos 35
Elintarviketietoasetus ammattikeittiöiden arjessa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2015 : 5, s.4-6
Hakutulos 36
Elintarviketietoasetus ammattikeittiöiden näkökulmasta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 28 (2014) : 1, s. 4-6
Hakutulos 37
Hakutulos 38
Elintarvikkeiden hankintaopas neuvoo hankinnoissa koko ruokaketjua Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2016 : 5, s.52-55
Hotelli- ja ravintolatalous. Suurkeittiöt. Ateriapalvelut (ykl 68.8)
Elintarviketeollisuus (ykl 67.7)
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 40
Hakutulos 41
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 42
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 45
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 46
Hakutulos 47
Hakutulos 48
Hakutulos 49
Hakutulos 50
Hakutulos 53
Hakutulos 54
Helppoa ja maukasta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Aromi-lehti : suurkeittiö & ravintola 2016 : 1, s.42-49
Hakutulos 55
Hakutulos 56
Hakutulos 57
Hinta ei ole esteenä luomun käytölle ammattikeittiöissä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2014 : 1, s.28-30
Hakutulos 59
Hakutulos 60
Huumorintajuinen sopankeittäjä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kontra : Rikosseuraamusviraston, kriminaalihuoltolaitoksen ja vankeinhoitolaitoksen henkilöstölehti 2015 : 2, s.8-10
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 61
Hygieeniset työskentelytavat : laadukas ruoka! Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2015 : 5, s.14-15
Hakutulos 62
Hakutulos 63
Hakutulos 64
Hakutulos 65
Hakutulos 66
Hävikkimestari-sovellus minimoi ruokahävikin ravintoloissa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2017 : 1, s.50-53
Hakutulos 68
Ilo tehdä ruokaa kotimaisista raaka-aineista ja luomusta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2014 : 5, s.40-44
Hakutulos 69
Hakutulos 70
Hakutulos 72
Hakutulos 73
Hakutulos 74
Hakutulos 76
Hakutulos 77
Hakutulos 82
Hakutulos 83
Järvikala-hanke - yhteistyöllä menestykseen Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2017 : 3, s.60-63
Hakutulos 86
Hakutulos 87
Hakutulos 90
Hakutulos 91
Hakutulos 93
Hakutulos 94
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 95
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 96
Keittiö pääsi kuumuudesta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Työ, terveys, turvallisuus : työsuojelualan aikakauslehti 37(2007) : 2, s. 54-55
Hotelli- ja ravintolatalous. Suurkeittiöt. Ateriapalvelut (ykl 68.8)
Työsuojelu. Ergonomia (ykl 37.1)
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 98
Hakutulos 100