Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 100 / 812
- Siirry seuraavalle sivulle
Hakutulos 1
Hakutulos 3
Ainutlaatuinen Foodchain-hanke : elintarvikkeiden ympäristövaikutuksia tutkittu Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kotitalous 67 (2003) : 6, s. 7-8
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 4
Ajankohtaista elintarvikelainsäädännössä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Leipuri : leipurien ja kondiittorien ammattilehti = yrkestidning för bagare och konditorer 107 (2009) : 5, s. 12
Hakutulos 5
Hakutulos 7
Alkutuotantoa koskeva uusi lainsäädäntö : havaintoja kasvistuotannon näkökulmasta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 21 (2007) : 2, s. 24-27
Hakutulos 9
Hakutulos 10
Arjen vaikuttavat valinnat Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Animalia : koe-eläinten suojeluyhdistyksen tiedotuslehti 31 (2006) : 3, s. 4-5
Hakutulos 11
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 15
Hakutulos 17
Hakutulos 20
Biodynaaminen ruoka - tutkitusti laadukasta : osa 1. Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Luomulehti 28(2009) : 6, s.36-37
Viljelymenetelmät (ykl 67.38)
Ravinto-oppi. Ruokavaliot (ykl 59.34)
Elintarviketeollisuus (ykl 67.7)
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 22
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 23
Biojätteen hyödyntäminen pioneerien käsissä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kehittyvä elintarvike 17(2006) : 1, s.32-33
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 25
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 26
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 27
Hakutulos 28
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 29
Broilerin lihan alkutuotannon hygienia Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 20 (2006) : 3, s. 42-43
Hakutulos 32
Hakutulos 33
Hakutulos 37
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 41
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 42
Elinkaaritutkimus ja elintarvikkeet Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 32 (2001) : 6, s. 43-45
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 43
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 47
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 48
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 49
Hakutulos 50
Hakutulos 51
Elintarvikehankintojen vastuullisuuskriteerien perehdytyksellä vauhditetaan lähellä tuotetun ruoan tarjontaa julkisissa keittiöissä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2017 : 2, s.47
Elintarviketeollisuus (ykl 67.7)
Hotelli- ja ravintolatalous. Suurkeittiöt. Ateriapalvelut (ykl 68.8)
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 52
Elintarvikehuoneistoja ja alkutuotantopaikkoja koskevat ilmoitus- ja hyväksymismenettelyt Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 20 (2006) : 1, s. 58-63
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 53
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 55
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 58
Elintarvikeketjulle hyvää palautetta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Maaseudun tulevaisuus 2011-03-23, s.liite
Hakutulos 59
Hakutulos 60
Elintarvikelaitoksen suunnittelu Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 20 (2006) : 2, s. 40-45
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 61
Elintarvikelaki : yleiskatsaus uuteen lakiin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 20 (2006) : 1, s. 6-11
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 62
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 63
Hakutulos 65
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 66
Hakutulos 67
Elintarviketeollisuuden näkemyksiä uudesta sivutuotelainsäädännöstä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 18 (2004) : 2, s. 14-16
udkx 614.31
udkx 351.773
Sosiaalilääketiede. Ympäristölääketiede (ykl 59.24)
Elintarviketeollisuus (ykl 67.7)
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 68
Elintarviketeollisuuden uusi standardi BRC Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2003 : 1, s.84-85
Hakutulos 69
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 70
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 71
Elintarviketeollisuus arvioi riskejä monin eri tavoin : esimerkkinä meijeriteollisuus Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2004 : 1, s.35-37
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 72
Elintarviketeollisuus ja sivutuotteet : esimerkkejä liha-alan laitoksista Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2006 : 2, s. 83-92
Hakutulos 77
Elintarviketuotannon systemaattinen riskinhallinta ja analysointi HACCP:n pohjalta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 18 (2004) : 2, s. 44-49
udkx 614.31
udkx 351.773
Sosiaalilääketiede. Ympäristölääketiede (ykl 59.24)
Elintarviketeollisuus (ykl 67.7)
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 78
Elintarviketuotannon ympäristövastuu ja elintarvikkeiden hiilijalanjäljet Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 42(2011) : 9, s.60-65
Hakutulos 79
Elintarviketuotantolaitosten toiminnalliset ja rakenteelliset vaatimukset Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 22 (2008) : 4, s. 32-35
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 80
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 81
Elintarviketurvallisuus asiantuntijoiden silmin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kehittyvä elintarvike 14(2003) : 5, s.20-22
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 82
Elintarviketurvallisuusjärjestelmä ISO 22000 : vaatimusten pääkohdat ja soveltaminen Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2009 : 5-6, s. 8-10
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 83
Elintarvikevalinnat ja kestävä kehitys Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 36 (2005) : 6-7, s. 34-37
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 84
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 86
Hakutulos 87
Elintarvikkeemme eilen, tänään, huomenna Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 22 (2008) : 1, s. 62-67
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 88
Elintarvikkeiden hankintaopas neuvoo hankinnoissa koko ruokaketjua Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2016 : 5, s.52-55
Hotelli- ja ravintolatalous. Suurkeittiöt. Ateriapalvelut (ykl 68.8)
Elintarviketeollisuus (ykl 67.7)
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 90
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 91
Elintarvikkeiden nimisuoja Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2017 : 2, s.40-46
Hakutulos 94
Elintarvikkeiden riski saastua noroviruksella Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2012 : 4, sivut 30-35
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 95
Elintarvikkeiden tuoteturvallisuuden suunnittelu ja hallinta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2004 : 1, s.22-25
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 96
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 98
Hakutulos 99