Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 100 / 817
- Siirry seuraavalle sivulle
Hakutulos 1
Hakutulos 3
Ainutlaatuinen Foodchain-hanke : elintarvikkeiden ympäristövaikutuksia tutkittu Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kotitalous 67 (2003) : 6, s. 7-8
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 4
Ajankohtaista elintarvikelainsäädännössä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Leipuri : leipurien ja kondiittorien ammattilehti = yrkestidning för bagare och konditorer 107 (2009) : 5, s. 12
Hakutulos 5
Hakutulos 7
Alkutuotantoa koskeva uusi lainsäädäntö : havaintoja kasvistuotannon näkökulmasta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 21 (2007) : 2, s. 24-27
Hakutulos 10
Hakutulos 11
Arjen vaikuttavat valinnat Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Animalia : koe-eläinten suojeluyhdistyksen tiedotuslehti 31 (2006) : 3, s. 4-5
Hakutulos 12
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 16
Hakutulos 18
Hakutulos 21
Biodynaaminen ruoka - tutkitusti laadukasta : osa 1. Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Luomulehti 28(2009) : 6, s.36-37
Viljelymenetelmät (ykl 67.38)
Ravinto-oppi. Ruokavaliot (ykl 59.34)
Elintarviketeollisuus (ykl 67.7)
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 23
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 24
Biojätteen hyödyntäminen pioneerien käsissä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kehittyvä elintarvike 17(2006) : 1, s.32-33
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 26
Biosidien riskinarviointityö etenee Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 18 (2007) : 3, s. 47
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 27
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 28
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 29
Hakutulos 30
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 31
Broilerin lihan alkutuotannon hygienia Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 20 (2006) : 3, s. 42-43
Hakutulos 34
Hakutulos 35
Hakutulos 39
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 43
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 44
Elinkaaritutkimus ja elintarvikkeet Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 32 (2001) : 6, s. 43-45
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 45
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 49
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 50
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 51
Hakutulos 52
Hakutulos 53
Elintarvikehankintojen vastuullisuuskriteerien perehdytyksellä vauhditetaan lähellä tuotetun ruoan tarjontaa julkisissa keittiöissä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2017 : 2, s.47
Elintarviketeollisuus (ykl 67.7)
Hotelli- ja ravintolatalous. Suurkeittiöt. Ateriapalvelut (ykl 68.8)
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 54
Elintarvikehuoneistoja ja alkutuotantopaikkoja koskevat ilmoitus- ja hyväksymismenettelyt Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 20 (2006) : 1, s. 58-63
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 55
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 57
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 60
Elintarvikeketjulle hyvää palautetta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Maaseudun tulevaisuus 2011-03-23, s.liite
Hakutulos 61
Hakutulos 62
Elintarvikelaitoksen suunnittelu Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 20 (2006) : 2, s. 40-45
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 63
Elintarvikelaki : yleiskatsaus uuteen lakiin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 20 (2006) : 1, s. 6-11
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 64
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 65
Hakutulos 67
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 68
Hakutulos 69
Elintarviketeollisuuden näkemyksiä uudesta sivutuotelainsäädännöstä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 18 (2004) : 2, s. 14-16
udkx 614.31
udkx 351.773
Sosiaalilääketiede. Ympäristölääketiede (ykl 59.24)
Elintarviketeollisuus (ykl 67.7)
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 70
Elintarviketeollisuuden uusi standardi BRC Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2003 : 1, s.84-85
Hakutulos 71
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 72
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 73
Elintarviketeollisuus arvioi riskejä monin eri tavoin : esimerkkinä meijeriteollisuus Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2004 : 1, s.35-37
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 74
Elintarviketeollisuus ja sivutuotteet : esimerkkejä liha-alan laitoksista Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2006 : 2, s. 83-92
Hakutulos 79
Elintarviketuotannon systemaattinen riskinhallinta ja analysointi HACCP:n pohjalta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 18 (2004) : 2, s. 44-49
udkx 614.31
udkx 351.773
Sosiaalilääketiede. Ympäristölääketiede (ykl 59.24)
Elintarviketeollisuus (ykl 67.7)
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 80
Elintarviketuotannon ympäristövastuu ja elintarvikkeiden hiilijalanjäljet Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 42(2011) : 9, s.60-65
Hakutulos 81
Elintarviketuotantolaitosten puhdistusohjelma ja puhtauden tarkkailuohjelma Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 20 (2006) : 2, s. 71-75
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 82
Elintarviketuotantolaitosten toiminnalliset ja rakenteelliset vaatimukset Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 22 (2008) : 4, s. 32-35
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 83
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 84
Elintarviketurvallisuus asiantuntijoiden silmin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Kehittyvä elintarvike 14(2003) : 5, s.20-22
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 85
Elintarviketurvallisuusjärjestelmä ISO 22000 : vaatimusten pääkohdat ja soveltaminen Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2009 : 5-6, s. 8-10
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 86
Elintarvikevalinnat ja kestävä kehitys Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 36 (2005) : 6-7, s. 34-37
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 87
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 89
Hakutulos 90
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 91
Elintarvikkeemme eilen, tänään, huomenna Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 22 (2008) : 1, s. 62-67
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 92
Elintarvikkeiden hankintaopas neuvoo hankinnoissa koko ruokaketjua Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2016 : 5, s.52-55
Hotelli- ja ravintolatalous. Suurkeittiöt. Ateriapalvelut (ykl 68.8)
Elintarviketeollisuus (ykl 67.7)
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 94
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 95
Elintarvikkeiden nimisuoja Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2017 : 2, s.40-46
Hakutulos 98
Elintarvikkeiden riski saastua noroviruksella Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2012 : 4, sivut 30-35
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 99
Elintarvikkeiden tuoteturvallisuuden suunnittelu ja hallinta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2004 : 1, s.22-25
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 100
Kansalliskirjasto - Arto