Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 27 / 27
Hakutulos 1
Aluminium exposure from vegetables and fresh raw vegetable juices in Kenya Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 5 (2007) : 1, s. 8-11
Hakutulos 2
Antimicrobial activities of protenic extracts of Allium roseum L., a wild edible species in North Africa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 150-154
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 3
The attachment efficiency of cell-walled and L-forms of Listeria monocytogenes to stainless steel Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 3 (2005) : 2, s. 92-95
Hakutulos 4
Bioactivity of medicinal plant extracts against Listeria monocytogenes isolated from food Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 1, s. 66-69
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 5
Biochemical and physiological responses in Wistar rat after administration of puffer fish (Lagocephalus lagocephalus) flesh Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 5 (2007) : 2, s. 107-111
Hakutulos 6
Collaborative study of a new developed ELISA kit for gluten determination Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 1, s. 113-115
Hakutulos 7
Comparative study on intestinal parasites amongst secondary school pupils in Ikare Akoko, Ondo State, South-Western Nigeria Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 3/4, s. 10-13
Hakutulos 8
Hakutulos 9
The contents of Pb, Cu, Zn and Cd in meat in Nairobi, Kenya Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 5 (2007) : 3/4, s. 119-121
Hakutulos 11
Hakutulos 12
Effect of some bioagents on growth and toxin production of Aspergillus flavus Link Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 1, s. 219-223
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 13
Effectiveness of reuterin alone and in combination with nisin or other food contact surfaces sanitizers and cleaners for disinfection of stainless steel surfaces contaminated with... Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 145-149
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 14
Fate of aflatoxin in cereals and cereal products during processing Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 3/4, s. 57-60
Hakutulos 15
Fate of Salmonella in baby powder milk Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 2, s. 149-150
Hakutulos 16
Verkossa saatavilla:
https://journal.fi/afs/article/view/52313
https://doi.org/10.23986/afsci.52313
https://doi.org/10.23986/afsci.52313 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://journal.fi/afs/article/view/52313 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://doi.org/10.23986/afsci.52313
https://doi.org/10.23986/afsci.52313 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://journal.fi/afs/article/view/52313 (Kansalliskirjasto - Arto)
Hakutulos 17
Genotoxic effect of fermented bamboo shoot Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 5 (2007) : 1, s. 26-29
Hakutulos 18
Levels of benzoic and sorbic acid preservatives in commercially produced yoghurt in Lebanon Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 6 (2008) : 1, s. 62-66
Hakutulos 19
Microorganisms associated with human jewellery Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 1, s. 14-16
Hakutulos 20
Optimization of culture conditions for high-level expression of dextransucrase in Escherichia coli Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 75-78
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 21
Public perception of food handling practices and food safety in Turkey Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 2, s. 113-116
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 22
Recovery in embryonated chicken eggs of viable but non-culturable Salmonella Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 2, s. 104-107
Hakutulos 23
Reduction of patulin content in apple juice concentrate using activated carbon and its effects on several chemical constituents Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 5 (2007) : 1, s. 12-16
Hakutulos 24
Hakutulos 25
Simple microbial growth model applicable to dynamic temperature conditions: evaluation of a nondimensional model Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 192-196
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 26
Survival of Escherichia coli O157:H7 in minced meat and hamburger patties Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 6 (2008) : 1, s. 24-27
Hakutulos 27
Validation of analytical method for determination of ochratoxin A in cereals by C₁₈ solid phase extraction and high-performance liquid chromatography with fluorescence detection... Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 6 (2008) : 2, s. 130-133