Edellinen kuva
Lähennä
Loitonna
Keskitä
Seuraava kuva
Siirry rajauksiin
Siirry sisältöön
Etusivu
E-aineistot
Kuvataide
Liiketoiminta
Logistiikka ja meriteknologia
Sosiaaliala
Teknologia
Terveys
Verkkokoulutuspalvelut
E-kirjat
E-lehdet
Kansainväliset e-lehdet
Ohje
Ohje
Kirjautuminen ja oma tili
Verkkomaksut
Ellibs-verkkokirjat
Thorium Reader
Adobe Digital Editions
Terveysportti ja Oppiportti
SFS Online
Lähteiden merkintä ja viitteidenhallinta
Avainsanat ja asiasanat
Linkitä oikein
Saavutettavuus
Verkkoaineistoihin pääsy
Evästeiden poistaminen
Haku
Tarkennettu haku
Kansainvälisten e-aineistojen haku
Hae keskitetystä elektronisten aineistojen indeksistä, joka sisältää artikkeleiden kokotekstejä, viitetietokantoja ja e-kirjoja.
Tarkennettu kansainvälisten e-aineistojen haku
Selaa luetteloa
Selaa avainsanojen, tekijän, aiheen, genren, alueen tai aikakauden mukaan.
Selaa tietokantoja
Hakuhistoria
Istuntokohtainen hakuhistoriasi. Kirjautumalla voit tallentaa hakusi.
Kirjastoinfo
Kirjastopalvelut uudelle opiskelijalle
Kirjastopalvelut opiskelijalle
Kirjastopalvelut henkilökunnalle
Kirjastopalvelut vierailijalle
Kirjastokortti ja asiakkuus
Lainaaminen
Kaukopalvelu kirjastoille
Hinnasto
INFOtelakka auttaa tiedonhaussa
Kirjasto-Moodle
SAMK-ID-kirjautuminen
Ryhmätilan varaaminen
Opinnäytetyön julkaiseminen
Theseus-tuki: theseus@samk.fi
Yhteystiedot
0
tietuetta
Ota yhteyttä
Suomi
Suomi
English
Kirjaudu
Haku
Hae
Hae
Tarkennettu haku
Kirjaston kokoelmat -haku
Kansainvälisten e-aineistojen haku
Smolander, Maria | Hakutulokset
Hakutulokset
Rajaa hakua
Selaa lehtiä
Näytetään
1
- 10
/
10
Hakutulos 1
Biomolekyyleillä lisäarvoa kuitutuotteille
Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Smolander, Maria
et al. Julkaisussa
Kehittyvä elintarvike
17 (2006) : 5, s. 44-45
udkx 621.798
Kansalliskirjasto - Arto
Lisää suosikkeihin
Lisää suosikkeihin
Hakutulos 2
Biomolekyyleillä lisäarvoa kuitutuotteille
Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Smolander, Maria
et al. Julkaisussa
Kehittyvä elintarvike
17(2006) : 5, s.44-45
Elintarviketeollisuus
(ykl 67.7)
Biotekniikka
(ykl 67.8)
Kansalliskirjasto - Arto
Lisää suosikkeihin
Lisää suosikkeihin
Hakutulos 3
Hiessä virtaa tietoa
Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Smolander, Maria
et al. Julkaisussa
Liikunta ja tiede
59 (2022) : 2, s. 48-50
Kansalliskirjasto - Arto
Lisää suosikkeihin
Lisää suosikkeihin
Hakutulos 4
Kauppiaat pitävät älypakkauksia hyödyllisinä
Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Smolander, Maria
et al. Julkaisussa
Kehittyvä elintarvike
14 (2003) : 6, s. 32-33
z OMA:Re
Kansalliskirjasto - Arto
Lisää suosikkeihin
Lisää suosikkeihin
Hakutulos 5
Kauppiaat pitävät älypakkauksia hyödyllisinä
Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Smolander, Maria
et al. Julkaisussa
Kehittyvä elintarvike
14(2003) : 6, s. 32-33
Elintarviketeollisuus
(ykl 67.7)
Kansalliskirjasto - Arto
Lisää suosikkeihin
Lisää suosikkeihin
Hakutulos 6
Nanoteknologiasta tulevaisuuden kilpailuetu elintarvikesektorille?
Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Forssell, Pirkko
et al. Julkaisussa
Kehittyvä elintarvike
18(2007) : 4, s.46-48
Elintarviketeollisuus
(ykl 67.7)
Kansalliskirjasto - Arto
Lisää suosikkeihin
Lisää suosikkeihin
Hakutulos 7
Nanoteknologiasta tulevaisuuden kilpailuetu elintarvikesektorille?
Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Forssell, Pirkko
et al. Julkaisussa
Kehittyvä elintarvike
18 (2007) : 4, s. 46-47
udkx 664
Kansalliskirjasto - Arto
Lisää suosikkeihin
Lisää suosikkeihin
Hakutulos 8
Uusi indikaattori kehitteillä pakattujen tuotteiden laadun tarkkailuun
Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Smolander, Maria
Julkaisussa
Kehittyvä elintarvike
19 (2008) : 5, s. 46-47
udkx 664
Elintarviketeollisuus
(ykl 67.7)
Kansalliskirjasto - Arto
Lisää suosikkeihin
Lisää suosikkeihin
Hakutulos 9
Uusia keinoja siipikarjan laadunarviointiin
Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Smolander, Maria
et al. Julkaisussa
Kehittyvä elintarvike
14 (2003) : 2, s. 38-39
z OMA:Re
Kansalliskirjasto - Arto
Lisää suosikkeihin
Lisää suosikkeihin
Hakutulos 10
Uusia keinoja siipikarjan laadunarviointiin
Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Smolander, Maria
et al. Julkaisussa
Kehittyvä elintarvike
14(2003) : 2, s.38-39
Elintarviketeollisuus
(ykl 67.7)
Kansalliskirjasto - Arto
Lisää suosikkeihin
Lisää suosikkeihin
Rajaa hakua
Sivu ladataan uudelleen, kun jokin suodatin valitaan tai poistetaan.
Kieli
suomi
10 tulosta
10
Aihe
elintarvikkeet
6 tulosta
6
pakkaukset
6 tulosta
6
förpackningar
4 tulosta
4
livsmedel
4 tulosta
4
indikaattorit
3 tulosta
3
kvalitet
3 tulosta
3
laatu
3 tulosta
3
lihavalmisteet
3 tulosta
3
produktutveckling
3 tulosta
3
tuotekehitys
3 tulosta
3
elintarviketeollisuus
2 tulosta
2
entsyymit
2 tulosta
2
förpackningsindustri
2 tulosta
2
hållbarhet (livsmedel)
2 tulosta
2
indikatorer
2 tulosta
2
innovaatiot
2 tulosta
2
innovationer
2 tulosta
2
köttprodukter
2 tulosta
2
nanotekniikka
2 tulosta
2
nanoteknik
2 tulosta
2
pakkausteollisuus
2 tulosta
2
paperi
2 tulosta
2
siipikarja
2 tulosta
2
säilyvyys
2 tulosta
2
analys
1 tulosta
1
analyysi
1 tulosta
1
anturit
1 tulosta
1
artificiell intelligens
1 tulosta
1
arviointi
1 tulosta
1
bioaktiivisuus
1 tulosta
1
näytä kaikki
Uutta Finnassa
Viimeisin vko
Viimeisin kk
Viimeiset 3 kk
Viimeiset 6 kk
Viimeiset 12 kk
Alkaen
Haku
Löysitkö, mitä halusit?
Saat apua
SAMK-Finnan hakuohjeesta
YSO-asiasanastosta
Kirjasto-Moodlen tiedonhaun ohjeista
ottamalla yhteyttä INFOtelakka-palveluumme
Hakuohje
YSO