Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 49 / 49
Hakutulos 3
Hakutulos 6
Hakutulos 10
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 12
Hakutulos 13
Hakutulos 14
Hakutulos 15
Verkossa saatavilla:
www.mtt.fi/afs/pdf/mtt-afs-v20n3p206.pdf
https://doi.org/10.2137/...611797471525
www.mtt.fi/afs/pdf/mtt-afs-v20n3p206.pdf (Kansalliskirjasto - Arto)
https://doi.org/10.2137/...611797471525 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://doi.org/10.2137/...611797471525
www.mtt.fi/afs/pdf/mtt-afs-v20n3p206.pdf (Kansalliskirjasto - Arto)
https://doi.org/10.2137/...611797471525 (Kansalliskirjasto - Arto)
Hakutulos 20
Hakutulos 21
Leivän perusainekset ja reseptin kirjoitustavat Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Leipuri : leipurien ja kondiittorien ammattilehti = yrkestidning för bagare och konditorer 2012 : 5, s. 24-26
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 22
Luontaisesti funktionaalista - kohderyhmille Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 15 (2001) : 4, s. 28-31
Hakutulos 23
Hakutulos 25
Hakutulos 26
Hakutulos 29
Hakutulos 30
Hakutulos 32
Sakoluku kertoo onko jyvä itänyt tähkässä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Leipuri : leipurien ja kondiittorien ammattilehti = yrkestidning för bagare och konditorer 106 (2008) : 6, s. 36-38
Hakutulos 35
Hakutulos 36
Hakutulos 38
Hakutulos 39
Hakutulos 40
Hakutulos 41
Hakutulos 48
Verkossa saatavilla:
https://doi.org/10.2137/1239099041838012
https://doi.org/10.2137/1239099041838012 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://doi.org/10.2137/1239099041838012 (Kansalliskirjasto - Arto)