Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 8 / 8
Hakutulos 1
Elintarvikkeiden riski saastua noroviruksella Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 26 (2012) : 4, s. 30-35
Hakutulos 2
Elintarvikkeiden riski saastua noroviruksella Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2012 : 4, sivut 30-35
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 3
Kuluttajan altistuminen kampylobakteerille lihan välityksellä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 29 (2015) : 6, s. 44-48
Hakutulos 4
Kuluttajan altistuminen kampylobakteerille lihan välityksellä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2015 : 6, s.44-48
Hakutulos 5
Norovirusriski elintarvikeprosessissa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 27 (2013) : 4, s. 17-21
Hakutulos 7
Väestössä todettujen salmonellatapausten kohdentaminen elintarvikelähteisiin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 26 (2012) : 4, s. 36-40
Hakutulos 8
Väestössä todettujen salmonellatapausten kohdentaminen elintarvikelähteisiin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2012 : 4, s.36-40
Kansalliskirjasto - Arto