Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 27 / 27
Hakutulos 1
120-vuotias Agronomiliitto uskoo: Suomi kasvaa ruoasta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2017 : 3, s.74-76
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 4
Hakutulos 5
Erityisen vaikuttava teos erityisruokavalioista Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2017 : 2, s. 55
Ravinto-oppi. Ruokavaliot (ykl 59.34)
Allergiset taudit. Iho. Ihotaudit (ykl 59.58)
Elimet. Taudit (ykl 59.5)
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 6
Hakutulos 7
Hävikkiviikon seminaareissa Helsingissä ja Tampereella puhuttivat kukkakaalitalkoot, trendit ja lainsäädäntö Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2017 : 5, s.66-73
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 8
Hakutulos 9
Hakutulos 10
Hakutulos 11
Kuudetta sukupuuttoa todistamassa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 2017 : 3, s.47
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 12
Luonnollisempaa hiustenhoitoa ekokampaamoissa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 2017 : 1, s.48-54
Hakutulos 13
Luonnonyrttialan hyvän käytännön ohjeet yksissä kansissa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Arvosteltu teos
Luonnonyrttiopas /
(Simo Moisio.)
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2017 : 3, s. 55
Hakutulos 14
Luontoelämyksiä kaupungissa villiyrttien villitsemänä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Arvosteltu teos
Villiyrtit /
(Anna Hannus.)
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2017 : 3, s. 49
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 15
Hakutulos 16
Miltä maistuu suomalainen vesi, Otto Manninen? Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 2017 : 4, s.60-62
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 17
Ruokamysteerejä selvittämässä Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2017 : 2, s.19
Hakutulos 18
Servi näyttää tietä - sertifioidusti Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2017 : 4, s.46-48
Hakutulos 19
Hakutulos 20
Sodankylän ruokapalvelujen Merja Ahola vastaanotti viime vuonna Vuoden keittiöteko -palkinnon : tänä vuonna hän on raadissa valitsemassa voittajaa Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2017 : 5, s.28-30
Elintarviketeollisuus (ykl 67.7)
Hotelli- ja ravintolatalous. Suurkeittiöt. Ateriapalvelut (ykl 68.8)
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 21
Hakutulos 22
Tätä eivät rotat juhli : tuholaistorjuntayritys Antitec Oy teki historiaa ja sai ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä CEPA:n tuholaistorjunta-alan laatusertifikaatin Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2017 : 5, s.59-60
Hakutulos 23
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 24
Vieläkö jääkaappiin voi unohtua smetanaa, Sebastian Hielm? Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2017 : 1, s.18-19
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 25
Hakutulos 26
Ympäristötietoa kaivoksesta : Mitä tapahtui Paahtavaarassa? Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 2015 : 1, s.62-64
Kansalliskirjasto - Arto
Hakutulos 27
Ympäristötietoa kaivoksesta - Mitä tapahtui Pahtavaarassa? Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa Ympäristö ja terveys : elintarvike- ja ympäristöhygienian sekä työsuojelun erikoislehti 46 (2015) : 1, s. 62-64