Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 4 / 4
Hakutulos 1
Effects of heat treatments on the quality of miniature golden apples (Spondias cytherea Sonn) during low temperature storage Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 2, s. 48-53
Hakutulos 2
Effects of pectolytic enzymes and antioxidants on the quality of dry wines made from pineapple (Ananas comosus L. Merr) peel Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 2, s. 135-142
Hakutulos 3
Hakutulos 4
Growth, development and quality attributes of miniature golden apple fruit (Spondias cytherea Sonn). 2, Physicochemical and organoleptic attributes associated with ripening Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 1, s. 101-106