Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 7 / 7
Hakutulos 1
Adsorption isotherms and heat of sorption of fresh and preosmosed oven-dried bananas Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 3 (2005) : 1, s. 97-102
Hakutulos 2
Control of lipid oxidation and fungal spoilage of roasted peanut (Arachis hypogea) using the spice Aframomum danielli Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 1, s. 128-131
Hakutulos 3
Effect of packaging on physical, chemical and sensory attributes of coconut water during storage Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 1, s. 62-65
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 4
Quality of meat Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 3 (2005) : 1, s. 87-90
Hakutulos 5
Sensory evaluation and consumer acceptance of osmosed and oven-dried African star apple and African mango Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 3 (2005) : 1, s. 91-96
Hakutulos 6
Water sorption isotherms and heat of sorption of cashewnuts pretreated by different methods Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 2, s. 83-87
Hakutulos 7
Water sorption isotherms and heat of sorption of osmotically pretreated and oven-dried papaya varieties Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 3/4, s. 34-39