Search Results
Browse for journals
- Showing 1 - 100 results of 750
- Go to Next Page
Search result 1
Search result 3
Search result 4
Ajankohtaiset lämpötilan mittausmenetelmät Show detailed view
Article
Published in Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2009 : 4, s.44-47
Search result 5
Search result 6
Search result 7
Search result 8
National Library - Arto
Search result 9
Search result 10
Search result 12
Search result 13
Ammattikeittiöiden kylmälaitteet ja niiden huolto Show detailed view
Article
et al. Published in Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2004 : 4, s.20-24
Search result 14
Ammattikeittiöiden markkinaseurantaan kaivataan myös leipomoita Show detailed view
Article
Published in Leipuri : leipurien ja kondiittorien ammattilehti = yrkestidning för bagare och konditorer 106 (2008) : 7, s. 30-31
Search result 15
Search result 16
Search result 17
Ammattikeittiöiden tiedonhallintajärjestelmät Show detailed view
Article
et al. Published in Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2008 : 1, s.50-52
National Library - Arto
Search result 18
Search result 19
Search result 20
Search result 21
Search result 22
National Library - Arto
Search result 23
Search result 24
Ammattikeittiöt ja teollisuus kumppaneina : yhteistyön tiivistämistä peräänkuulutetaan Show detailed view
Article
Published in Kehittyvä elintarvike 2008 : 1, s.42-43
Search result 25
Search result 26
Search result 28
Search result 29
Search result 31
Search result 33
Search result 34
Search result 35
Search result 36
Search result 38
Ateria-automaatilla on markkinapotentiaalia Show detailed view
Article
Published in Vitriini : majoitus- ja ravitsemisalan ammattilehti 2006 : 6, s. 37-38
Search result 39
Search result 40
Search result 41
Search result 42
Search result 43
Search result 44
Search result 46
Search result 47
Search result 48
Search result 49
Search result 50
Search result 51
Search result 52
Search result 53
National Library - Arto
Search result 56
Search result 57
ykl 68.9
Hotel and restaurant business. Institutional kitchens. Catering (ykl 68.8)
Traffic (ykl 69.6)
National Library - Arto
Search result 58
National Library - Arto
Search result 59
Search result 60
Search result 61
Search result 64
Search result 65
Search result 66
Search result 68
Search result 70
Search result 71
National Library - Arto
Search result 72
Search result 73
Search result 75
Ekotehokas ammattikeittiö Show detailed view
Article
Published in Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 24 (2010) : 5, s. 34-38
National Library - Arto
Search result 77
Elintarvikehuoneistoasetus ja sen soveltaminen suurtalouksissa Show detailed view
Article
Published in Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 23 (2009) : 4, s. 8-13
Search result 78
Elintarvikelain uudistus ja ammattikeittiöt : mikä muuttuu Show detailed view
Article
et al. Published in Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2010 : 5, s.6-11
National Library - Arto
Search result 79
Search result 80
Search result 81
Search result 82
Search result 83
National Library - Arto
Search result 84
Search result 85
Search result 87
Search result 88
National Library - Arto
Search result 89
Erilaiset mittarit ja mittausmenetelmät Show detailed view
Article
Published in Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 18 (2004) : 4, s. 38-41
Search result 90
Search result 91
Search result 92
Search result 94
Search result 95
EU-säädösten vaikutus omavalvontaan suurtalouden näkökulmasta Show detailed view
Article
Published in Elintarvike ja terveys : elintarvikehygienian ja ympäristöterveydenhuollon ammattilehti 2006 : 4-5, s. 8-10
Search result 96
Search result 97
National Library - Arto
Search result 98
Search result 99
FAO:n asiantuntija Michael Griffin: Ilmainen koulumaito on upea saavutus Show detailed view
Article
Published in Ravitsemuskatsaus 23 (2001) : 2, s. 14-15