Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 89 / 89
Hakutulos 1
Hakutulos 2
Verkossa saatavilla:
https://journal.fi/afs/article/view/57343
https://doi.org/10.23986/afsci.57343
https://doi.org/10.23986/afsci.57343 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://journal.fi/afs/article/view/57343 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://doi.org/10.23986/afsci.57343
https://doi.org/10.23986/afsci.57343 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://journal.fi/afs/article/view/57343 (Kansalliskirjasto - Arto)
Hakutulos 3
Anthocyanin profile and antioxidative capacity of some autochthonous Croatian red wines Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 1, s. 48-51
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 4
Antifungal properties of Origanum glandulosum Desf. extracts Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 1, s. 69-73
Hakutulos 5
Antioxidant activity and total phenolics concentration in apple peel and flesh is determined by cultivar and agroclimatic growing regions in Chile Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 513-517
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 6
Antioxidant and antihypertensive activities of autolysate and enzymatic hydrolysates from yam (Dioscorea opposita Thunb.) ichyoimo tubers Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 5 (2007) : 3/4, s. 64-68
Hakutulos 7
Hakutulos 8
Antioxidant properties and antioxidant components of extracts from mushroom Ganoderma sinensis Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 1, s. 75-82
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 9
Application of chemometric tools to compare Algerian olive oils produced in different locations Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 6 (2008) : 2, s. 43-51
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 10
Hakutulos 11
Biochemical characterisation of some Tunisia virgin olive oils obtained from different cultivars growing in Sfax National Collection Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 5 (2007) : 1, s. 17-21
Hakutulos 12
Biochemical deterioration of soybean daddawa : a condiment Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 5 (2007) : 1, s. 67-70
Hakutulos 14
Hakutulos 15
Characterisation of oil extracted from gourd (Cucurbita maxima) seed Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 2, s. 38-39
Hakutulos 16
Verkossa saatavilla:
https://journal.fi/afs/article/view/4931
https://doi.org/10.23986/afsci.4931
https://doi.org/10.23986/afsci.4931 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://journal.fi/afs/article/view/4931 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://doi.org/10.23986/afsci.4931
https://doi.org/10.23986/afsci.4931 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://journal.fi/afs/article/view/4931 (Kansalliskirjasto - Arto)
Hakutulos 17
Chemical composition, amino acids and functional properties of selected seafoods Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 3 (2005) : 2, s. 130-133
Hakutulos 18
Chemical composition and antimicrobial activity of essential oils from Tunisian Mentha pulegium L. Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 6 (2008) : 1, s. 78-82
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 19
Chemical composition of black plum (Vitex doniana) : an under-utilized fruit Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 5 (2007) : 2, s. 95-96
Hakutulos 20
Chemical compositions and antimicrobial property of three edible and medicinal Cordyceps species Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 91-100
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 21
Verkossa saatavilla:
https://journal.fi/afs/article/view/52811
https://doi.org/10.23986/afsci.52811
https://doi.org/10.23986/afsci.52811 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://journal.fi/afs/article/view/52811 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://doi.org/10.23986/afsci.52811
https://doi.org/10.23986/afsci.52811 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://journal.fi/afs/article/view/52811 (Kansalliskirjasto - Arto)
Hakutulos 22
Chemical properties of raw and processed breadfruit (Treculia africana) seed flour Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 1, s. 65-68
Hakutulos 23
Comparative evaluation of the nutritional quality of corn, sorghum and millet ogi prepared by a modified traditional technique Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 2, s. 94-99
Hakutulos 24
Complex of anionic polysaccharides with metal salts. 2, [kappa]-Carrageenan Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 1, s. 17-25
Hakutulos 25
Complex of anionic polysaccharides with metal salts. 3, [iota]-Carrageenan Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 1, s. 26-32
Hakutulos 26
Complex of anionic polysaccharides with metal salts. 4, [lambda]-Carrageenan Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 1, s. 33-38
Hakutulos 27
Detection and determination of furfural in crude palm oil Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 2, s. 136-138
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 28
Determination of fatty acids, vitamins and trace elements in Pistacia terebinthus coffee Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 72-74
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 29
Distribution of non-structural carbohydrates, sugars, flavonols and pyruvate in scales of onions, Allium cepa L. Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 289-294
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 30
Effect of black currant genotype on the quality and rheological properties of jams Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 5 (2007) : 1, s. 71-75
Hakutulos 31
Effect of hydrocolloids on the limonin content of Kinnow juice Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 1, s. 44-48
Hakutulos 32
Effect of hypocholesterolemic properties of brown rice varieties containing different gamma aminobutyric acid (GABA) levels on Sprague-Dawley male rats Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 197-203
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 33
Effect of sex and slaughter weight on broiler chicken carcass Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 3/4, s. 61-63
Hakutulos 34
Effects of specific cultivar usage and preparation methods in Japanese potato starches Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 155-158
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 35
Electrophoretic study of mushroom proteins Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 1, s. 148-152
Hakutulos 36
Evaluation and properties of formulated low calories functional yoghurt cake Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 2, s. 218-221
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 37
Evaluation of antioxidant activity and vitamin E profile of some selected indigenous vegetables in Nigerian diet Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 2, s. 143-145
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 38
Evaluation of antioxidant and antifungal activities of the fruit hull of Garcinia peduculata Roxb Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 5 (2007) : 1, s. 22-25
Hakutulos 39
Fast simultaneous determination of multiple water-soluble vitamins and vitamin like compounds in infant formula by UPLC-MS/MS Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 2, s. 88-93
Hakutulos 40
Genetically modified organisms (GMOs), food and feed : current status and detection Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 3 (2005) : 2, s. 43-55
Hakutulos 41
Growth inhibitory activity of maize "ogi" liquor on common diarrheal bacteria in Southwest Nigeria Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 6 (2008) : 2, s. 22-24
Hakutulos 42
Hypolipidemic effect of some vegetable oils in rats Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 2, s. 88-93
Hakutulos 43
Verkossa saatavilla:
www.mtt.fi/afs/pdf/mtt-afs-v19n3p240.pdf
https://doi.org/10.2137/...610792912648
www.mtt.fi/afs/pdf/mtt-afs-v19n3p240.pdf (Kansalliskirjasto - Arto)
https://doi.org/10.2137/...610792912648 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://doi.org/10.2137/...610792912648
www.mtt.fi/afs/pdf/mtt-afs-v19n3p240.pdf (Kansalliskirjasto - Arto)
https://doi.org/10.2137/...610792912648 (Kansalliskirjasto - Arto)
Hakutulos 44
In vitro antibacterial effects of single or combined plant extracts Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 3 (2005) : 1, s. 39-43
Hakutulos 45
In vivo antioxidative capacities of rapeseed meal polysaccharides Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 2, s. 97-102
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 46
Introducing a traditional dairy product Kes: chemical, microbiological, and sensorial properties and fatty acid composition Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 116-119
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 47
Magnesium supply by convenience products Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 3 (2005) : 2, s. 96-98
Hakutulos 48
Mineral contents of tissues and body fluids and heavy metal contaminants of four predominant snail species in the Niger Delta Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 2, s. 163-168
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 49
Verkossa saatavilla:
https://journal.fi/afs/article/view/56867
https://doi.org/10.23986/afsci.56867
https://doi.org/10.23986/afsci.56867 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://journal.fi/afs/article/view/56867 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://doi.org/10.23986/afsci.56867
https://doi.org/10.23986/afsci.56867 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://journal.fi/afs/article/view/56867 (Kansalliskirjasto - Arto)
Hakutulos 50
National grading of quality of beef and veal carcasses in Romania according to "EUROP" system Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 173-174
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 51
Nutraceuticals and functional foods. 1, Current trend in phytochemical antioxidant research Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 3 (2005) : 1, s. 10-17
Hakutulos 52
Nutrient distribution in wild and cultivated edible mushroom, Pleurotus sajor-caju Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 2, s. 166-168
Hakutulos 53
Hakutulos 54
Optimum extraction and high-throughput detection of cordycepic acid from medicinal macrofungi Cordyceps jiangxiensis, Cordyceps taii and Cordyceps gunnii Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 328-333
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 55
Oxalate content of commercially packed salad greens Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 207-208
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 56
Pathogenesis-related proteins - an important group of plant-derived allergens Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 2, s. 14-24
Hakutulos 57
Phenolic composition and antioxidant activity of selected apple genotypes Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 5 (2007) : 1, s. 61-66
Hakutulos 58
Phenolic compounds and their antioxidant properties in different tissues of carrots (Daucus carota L.) Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 1, s. 95-100
Hakutulos 59
Physical, chemical and antioxidant properties of solid and sour apple pekmez Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 58-60
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 60
Hakutulos 61
Physical properties of skin, flesh, and kernel of Canarium odontophyllum fruit Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 55-57
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 62
Physicochemical and functional properties of native starches from cassava varieties in Southwest Nigeria Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 5 (2007) : 3/4, s. 108-114
Hakutulos 63
Physicochemical and pasting characterisation of water yam (Dioscorea spp.) and relationship with eating quality of pounded yam Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 2, s. 107-112
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 64
Physicochemical and sensory characteristics of palm olein and peanut oil blends Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 175-181
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 65
Physicochemical properties of beverage emulsion as function of glycerol and vegetable oil contents Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 79-85
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 66
Preparation and evaluation of formulated functional cheesecake for diabetics Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 5 (2007) : 3/4, s. 8-11
Hakutulos 67
Preparation and functional properties of beverages made from moss phlox (Phlox subulata L.) leaves Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 5 (2007) : 1, s. 56-60
Hakutulos 69
Hakutulos 70
A proposed method for sampling, detection and quantification of maize kernels using traditional and real-time PCR Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 5 (2007) : 1, s. 89-96
Hakutulos 71
Protective effect of dietary apricot kernel oil supplementation on cholesterol levels and antioxidant status of liver in hypercholesteremic rats Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 61-65
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 72
Protein profile analysis of desert truffle (Terfezia claveryi Chatin) Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 5 (2007) : 2, s. 62-64
Hakutulos 73
Protein quality evaluation and hematological parameters of rats fed complementary diets Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 2, s. 139-142
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 74
Proximate analysis and physico-chemical properties of some leguminous seeds (Mucuna veracruz white, Mucuna pruniens utilis and Mucuna rajada) Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 2, s. 159-162
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 75
Public perception of genetic engineering and the choice to purchase genetically modified food in Jamaica Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 5 (2007) : 2, s. 8-12
Hakutulos 77
Hakutulos 78
Verkossa saatavilla:
https://journal.fi/afs/article/view/49570
https://doi.org/10.23986/afsci.49570
https://doi.org/10.23986/afsci.49570 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://journal.fi/afs/article/view/49570 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://doi.org/10.23986/afsci.49570
https://doi.org/10.23986/afsci.49570 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://journal.fi/afs/article/view/49570 (Kansalliskirjasto - Arto)
Hakutulos 79
Hakutulos 80
Scanning electron microscope study and pasting properties of unripe and ripe plantain Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 182-186
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 81
Hakutulos 82
Some functional properties of loofah gourd (Luffa cylindrica L., M. J. Roem) seed Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 5 (2007) : 1, s. 97-101
Hakutulos 83
Spectrophotometric quantification of absorbic acid contents of fruit and vegetables using the 2,4-dinitrophenylhydrazine method Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 5 (2007) : 3/4, s. 165-168
Hakutulos 84
The storage conditions impact on the oxidative stability and antioxidant properties of grape seed oil Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 2, s. 50-53
Hakutulos 85
Studies on antimutagenic effects of citral in mice Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 2, s. 62-64
Hakutulos 86
Technological properties of a variety of soft and hard bread wheat infested by Rhyzopertha dominica (F.) and Tribolium confusum du Val Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 166-172
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 87
Hakutulos 88
Total, soluble and insoluble oxalate content of bran and bran products Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 3/4, s. 204-206
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 89
The use of FT-IR spectroscopy in the identification of vegetable oils adulteration Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 2, s. 20-24
Verkossa saatavilla: