Hakutulokset
Selaa lehtiä
- Näytetään 1 - 7 / 7
Hakutulos 1
Effects of pectolytic enzymes and antioxidants on the quality of dry wines made from pineapple (Ananas comosus L. Merr) peel Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 2 (2004) : 2, s. 135-142
Hakutulos 2
Manufacture of red line meat products with higher colour stability and improved visual attractiveness Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 1, s. 16-18
Verkossa saatavilla:
Hakutulos 3
Phenolic acids in Albizia bark used as a starter for rice fermentation in Zou preparation Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 5 (2007) : 3/4, s. 147-150
Hakutulos 4
Hakutulos 5
Hakutulos 6
Verkossa saatavilla:
https://journal.fi/afs/arti...ew/5144/5297
https://journal.fi/afs/arti...ew/5144/5297 (Kansalliskirjasto - Arto)
https://journal.fi/afs/arti...ew/5144/5297 (Kansalliskirjasto - Arto)
Hakutulos 7
Xylooligosaccharide production from lignocellulosic wastes with Trichoderma longibrachiatum xylanase Näytä tarkat tiedot
Artikkeli
et al. Julkaisussa International journal of food, agriculture and environment 7 (2009) : 1, s. 70-74
Verkossa saatavilla: